O nama

Mi smo skupina entuzijasta koja je odlučila na webu pokrenuti portal s informacijama potrebnim svim roditeljima, a koje su i nama nedostajale. Kakav je to portal? Informativan, pozitivan, provjeren i praktičan, potpuno prilagođen vašim trenutačnim potrebama, uz korištenje onog najboljeg od tehnologije.

Idejom odgovornog, pozitivnog i informiranog pristupa roditeljstvu, www.cuvarkuca.hr  okuplja stručnjake, tvrtke, udruge i ostale važne institucije svakodnevno pružajući korisnicima informacije vazne za SIGURAN i ZDRAV razvoj djece. Točnije, svaki od navedenih partnera Čuvarkućinog tržišta, u obliku online vodiča informira roditelje o novim programima, praksama i proizvodima koje se temelje na znanstveno i iskustveno provjerenim činjenicama. I sami smo roditelji pa želimo da naša djeca rastu i razvijaju se na najbolji mogući način, iskorištavajući najbolje od svih danas dostupnih resursa, znanja i spoznaja.

U području društveno odgovornog djelovanja Čuvarkuća podržava programe važne za razvoj učinkovite i nenasilne komunikacije s djecom, od planiranja trudnoće i razvoja djeteta u trbuhu pa do 9. godine. U skladu s time želimo podići razinu svijesti o potrebi i učinkovitim pristupima odgovarajućeg komuniciranja s djecom i  na taj način stimulirati emocionalan razvoj djece i uvjeta koji pogoduju zdravom razvoju.

Čuvarkućin tim želi da najbolje moguće iskoristite svoj posjet našem (i vašem) portalu. Javite nam svoje mišljenje, upozorite nas na moguće propuste ili probleme, javljajte novosti, ocjenjujte, pišite, predlažite. Vaše nam je mišljenje i iskustvo važno!

Pravni podaci

Čuvarkuća d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Gorjanovićeva 13, upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod matičnim brojem subjekta (MBS): 080762621, (OIB): 78623142219.
Temeljni kapital Društva iznosi 20.000,00 (dvadeset tisuća) kuna.

Zastupa gđa Nina Išek Međugorac, predsjednica uprave.
Žiro račun otvoren u Erste Banci, br. računa: 1100599566