Ekobebe odjeća za bebe i djecu Profil člana Eko Bebe
Zagreb

O meni

Biografija

Ekobebe su osmišljene zato je trenutno na tržištu nema organske odjeće za bebe i djecu.
Počeli smo istraživati kako doći do zdravijeg i kvalitetnijeg proizvoda za vaše bebe.
Odlučili smo proširiti ponudu odjeće za bebe u Hrvatskoj od organskog pamuka jer želimo da vaša beba uživa u što prirodnijoj, mekanijoj i ugodnijoj odjeći jer ona direktno dolazi u doticaj sa nježnom kožom beba.
Sva naša odjeća ima GOTS certifikat (Global Organic Textile Standard) koji garantira da je proizvod koji kupujete ekološki i socijalno prihvatljiv, potpuno siguran i neškodljiv za vaše dijete.
Trudimo se osmisliti i prikladan dizajn kojim izražavamo naše zeleno razmišljanje i odgovorno ponašanje prema prirodi, tako da je i svaki naš otisnuti dizajn ekološki prihvatljiv i potpuno neškodljiv i prema bebi i prema prirodi. Sva bojila koja koristimo su na vodenoj bazi dakle ne zagađujemo ni na taj način prirodu.
Nadamo se da ćete nam pružiti priliku da vas uvjerimo kako je proizvod koji Vam nudimo vrlo kvalitetan i prilagođen zahtjevima ekologije a s druge strane pažljivo dizajniran da se svidi Vama i vašoj bebi.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0