IvanaG Profil člana Ivana Glaberski
Zagreb
 • Kako zaštititi podatke od nestašnih mališana?
  Držite li osjetljive datoteke na zajedničkom kućnom računalu, kojem pristup imaju i vaša djeca, solidne su šanse da će vaši nestašni mališani kad-tad obrisati ili oštetiti te datoteke. Kako vam se to nikada ne bi dogodilo, donosim nekoliko savjeta za zaštitu podataka.
  Objavljeno 26.11.2016.
 • Savjeti za uštedu prilikom kupnje školskog pribora i materijala
  Povratak u školu znači i povratak kupnji udžbenika i školskog pribora. Svake godine, čini se, lista za kupnju postaje sve duža i duža, a predmeti na njemu sve skuplji i skuplji! Donosim vam jednostavne načine kako možete smanjiti troškove na školski pribor, a ujedno i osigurati vašem malcu da ima sve spremno prije nego škola počne.
  Objavljeno 18.08.2016.
 • Mamino carstvo: par savjeta o održavanju kuhinje
  Kuhinja je, po meni, centar svakog doma i u njoj se događaju (bar bi tako trebalo biti) najradosniji, najmirisniji i najukusniji trenuci u životu jedne obitelji. Isto tako, ona je podložnija većem prljanju od ostatka kuće, stoga je treba redovnije i detaljnije čistiti kako bi zadržala svoj sjaj i čuvala naše zdravlje.
  Objavljeno 25.07.2016.
 • Nagradite vaše dijete lijepim darom
  Današnjoj je djeci teško kupiti dobar poklon; igračaka najčešće imaju u izobilju, a pogotovo je teško pronaći dar koji će zabaviti dijete, poticati njegovu kreativnost te ga naučiti nešto novo. Ipak, donosim vam pet odličnih solucija za koje smatram da ispunjavaju sve navedene kriterije.
  Objavljeno 03.03.2016.
 • Makeover kuhinje: male promjene velikog efekta
  Postoji mnogo trikova pomoću kojih ćete oživjeti staru kuhinju i dati joj novi sjaj. Nije bitno imate li mnogo novca na raspolaganju, najvažnije je imati ideju, a s dobrom idejom dolaze i poboljšanja. Evo nekoliko savjeta kako učiniti da vaša kuhinja izgleda svježe koristeći vlastitu kreativnost i majstorske vještine.
  Objavljeno 25.01.2016.
 • novac dijete Ideje za povećanje kućnog budžeta u novoj godini
  Ako spadate u onu kategoriju ljudi koji žive od plaće do plaće ili jednostavno niste zadovoljni svojim prihodima i dohodkom protekle godine, 2016. godina može biti vaša godina kada ćete potaknuti vaše prihode da narastu.
  Objavljeno 05.01.2016.
 • Naš obiteljski odmor u Makarskoj
  Proteklo sam ljeto s mužem i djecom ljetovala u Makarskoj. Unajmili smo udoban apartman nekoliko tjedana ranije i došli u Makarsku sredinom srpnja. Tu smo proveli dva tjedna i sjajno se proveli pa sam htjela napisati nešto o gradu i okolici kako bih i druge potaknula da ga posjete.
  Objavljeno 01.12.2015.
 • djeca čitaju photl.com Kreativne ideje za zabavni dječji kutak za čitanje
  Ljubav prema čitanju stvara se jedino čitanjem, stoga djecu treba od malena, čim savladaju sva slova, poticati da čitaju. Poseban dio, skockan samo za tu priliku, koji će privući i zainteresirati dijete za čitanjem, treba imati svaki dom. Evo nekoliko jednostavnih ideja...
  Objavljeno 27.11.2015.
 • Alergije Kako sam se nosila s djetetovim alergijama
  Kada saznate da vaše dijete, vaša beba, ima alergiju na hranu ili nešto drugo, ne bude vam nimalo lako. Međutim, trebate se uhvatiti s tim u koštac i upoznati s najčešćim skupinama alergija kod beba i male djece. Više o tome pročitajte u nastavku.
  Objavljeno 27.10.2015.