Profil člana Maje Zmaje Prijatelj Čuvarkuće

Moji članci

 • U kuhinji: Jesenska salata od kelja, ječma i bundeve
  U jesen smo nekako najaktivniji u kuhinji jer nam jesen pruža mnoštvo finih namirnica koje moramo iskoristiti dok ih još ima, a i više je kišnih dana pa samim time više vremena provodimo u kuhinji!
  Objavljeno 25.10.2016.
 • DIY: Impregnirajuća mast za cipele
  Što smo starije to nam je kvaliteta odjeće i obuće sve važnija! Rjeđe kupujemo i kad kupujemo više puta promislimo o tome jer sve što kupimo ostavlja trag na okolišu!
  Objavljeno 06.10.2016.
 • Ledeni zeleni čaj s dinjom i đumbirom
  Ljeti pijemo stvarno puno tekućine, a kada se zasitimo obične vode, eksperimentiramo sa raznim voćnim napitcima i hladnim čajevima!
  Objavljeno 13.08.2016.
 • 10 načina kako koristiti kokosovo ulje u kozmetici
  Kokosovo ulje sastavni je dio naše kuhinje, koristimo ga u kolačima umjesto maslaca, za prženje hrane i začinjavanje salata. No, kako smo pobornici prirodne kozmetike (kad god je to moguće), kokosovo ulje nam je glavna zvijezda i u kupaonici!
  Objavljeno 31.07.2016.
 • U kuhinji: Veganska "majoneza"
  Kako smo ozbiljno odlučile uzgojiti avokado iz sjemenke, u zadnje vrijeme dosta eksperimentiramo sa ovom namirnicom, tako smo i isprobale recept za vegansku "majonezu"!
  Objavljeno 07.07.2016.
marketing

Pogledaj i ovo!


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0