Ledo

M. Čavića 9

Ledo d.d. za proizvodnju i promet sladoleda i smrznute hrane

Telefon
+385 1 23 85 555
Fax
+385 1 23 85 631
E-mail
ledo@ledo.hr

O nama


Ledo je danas najveći domaći proizvođač industrijskog sladoleda te najveći distributer smrznute hrane, stoga ne čudi što su Ledovi proizvodi prisutni u gotovo svakom domaćinstvu.

Širok asortiman Ledovih proizvoda – sladoled, smrznuto voće i povrće, smrznuta riba, tijesta, gotova jela i meso kontinuirano se nadopunjuju novim inovativnim proizvodima koji odgovaraju visokim zahtjevima Ledovih potrošača. Prepoznatljiv, uvijek omiljen i vrlo popularan, Ledo osvaja svojom izvrsnom ponudom različitih proizvoda, vrhunskom kvalitetom i modernim izgledom.

Trudnoća i prvi dani majčinstva vrlo su osjetljivi u životu svake majke, a ujedno su i jedan od najljepših perioda u kojem mame, bebe i tate uživaju u svakoj minuti provedenoj zajedno.

Kako bi Vam uljepšali taj period i odgovorili na brojna pitanja te riješili vaše nedoumice, u suradnji s priznatom nutricionisticom Darijom Vranešić Bender, Ledo je izradio edukativan Vodič s mnoštvom korisnih i vrijednih savjeta o svakodnevnoj balansiranoj i zdravoj prehrani.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0