mali kreativci logo

Mali kreativci

www.malikreativci.hr

Mali kreativci je edukativno kreativna radionica za djecu od 1 do 10 godina. Nalazi se na adresi Mrazovićeva 9, Zagreb.

Telefon
01 3631 627, 098 295 999
E-mail
info@malikreativci.hr

O nama

Podrazumijeva niz radionica u kontinuitetu koje djeci pomažu usvojiti određeno znanje i vještine, potiču kreativnost i maštu, omogućavaju pravilan razvoj samopouzdanja i pozitivne slike o sebi. Ljepotom stvaranja i s ciljem uspjeha djeca postižu vrhunske rezultate u svom razvoju.

Radionice su prilagođene različitom uzrastu i mogućnostima djece, a cilj im je isti - pomoć u pravilnom intelektualnom, estetskom, radnom i kreativnom razvoju.

Rad u malim grupama, do osmero djece, baziran je na timskom radu i na postizanju konkretnih rezultata. Većinu svojih radova djeca nose kući i time donose dašak svoje osobnosti i kreativnosti u svoj životni prostor.

Mali kreativci provode sljedeće programe:

  • godišnja radionica (2-10 godina)
  • ljetna radionica (2-10 godina)
  • radionice za najmlađe (1-2 godine)

U Malim kreativcima djeca prolaze kroz različite poticaje: od likovnih, glazbenih, istraživačkih, dramskih do izrade društvenih igara i rada na mini projektu.

Kroz različite etape Radionice, djeca počinju razumjeti i cijeniti produkt vlastitog rada. Ponos koji dijete osjeća nakon što sam izradi igru poput "Čovječe ne ljuti se" ublažava čak i poraz u istoj. To je djetetov pokretač za daljnje stvaranje i učenje kroz igru.

Prostor u kojem djeca stvaraju nije velik, upravo iz razloga da se djeca ne rasprše po prostoriji nego da uspiju što duže biti koncentrirani na jednu aktivnost. Na taj način djeca vježbaju koncentraciju, što rezultira bržim i lakšim učenjem. U Radionici djeca postavljaju pitanje i sami, na vrlo kreativan način, dolaze do odgovora. Znanje stečeno kroz iskustvo, tj. praksu puno je trajnije od izgovorene ili pročitane riječi.

Godišnje radionice, Radionice za najmlađe i Ljetne radionice održavaju se 2 puta tjedno po 60 minuta. Cijena od 260 kn mjesečno uključuje 4 dolaska. Upisi su mogući tijekom cijele godine.