yoyo logo

Yoyo obiteljski centar i igraonica

http://www.yoyo.hr/

Radionice za predškolsku djecu,pisanje domaće zadaće,dolazak po djecu u školu, pomoć pri učenju iz školskih predmeta, čuvanje djece,rođendani, Aerofitness za mame & bebe

Telefon
092/1861-640
E-mail
info@yoyo.hr

O nama

Misija:

Podizanje kvalitete odgoja djece radionicama za male bebe, predškolsku djecu i rodielje.
Olakšavanje briga roditelja prilikom organizacije proslave rođendana.
Priređivanje dječjih tuluma i aktivnosti.

Opis:

na 90 m2, Yoyo centar & igraonica je baš ono što ti treba, sa odvojenom garderobom, učionicom, sanitarnim čvorom, predvorjem, kutkom za roditelje, ova igraonica često se uspoređuje sa mini obiteljskim centrima koje možemo naći u skandinavskim razvijenim zemljama i Velikoj Britaniji.

Kod nas možeš na tulum petkom, igrati se s lego kockicama do mile volje, prirediti svoj tulum za svoje frendove i frendice, pohađati radionicu koja te priprema za školu, poslati roditelje u radionicu za njih dok se ti igraš.

U Novoj Vesi 45, u dvorištu, u drugoj parkrirnoj zoni i 4 minute od tramvajske stanice Yoyo centar & igraonica čeka te sa super lego kockicama koliko god želiš i super igračkama i aktivnostima koje su baš mrak i pomažu ti u tvojem odrastanju.

Tete su nam super i rade godinama s djecom koja ih obožavaju.
Sve je čisto a moraš donijeti samo papuče.

Posebna fora nam je i proslava rođendana, možeš ga slaviti preko tjedna, petkom i naravno subotom i nedjeljom, no ne samo to, ti kao slavljenik ili slavljenica dobivaš svoj profil na našem webu, i u njemu se nalazi galerija poklona koje si odabrao/la za svoju listu želja prilikom dolaska u igranicu, znači da pojednostavnimo:
dođeš sa mamom ili tatom, ili s njima oboje i rezerviraš termin za roćkas
iz našeg mini dućana odabereš poklone koje želiš staviti na listu želja
mi fotke poklona stavimo na tvoju listu želja i pošaljemo ti link
forwardiraš link svim svojim frendovima i olakšaš im brigu oko poklona
frendovi ti odaberu poklon i pošalju nam komentar na sliku sa imenom frenda i textom za čestitku, mi poklon zapakiramo, napišemo čestitku i on te čeka u igraonici prilikom dolaska na roćkas, frendovi ti samo predaju poklon, super a???

Ima još jedna mrak stvar, dok ti traje rođendan, tete sve to slikaju i stavljaju u tvoju galeriju na webu yoyo.hr, i mama i tata i svi drugi preko mobača već gledaju slike, a kad dođu doma mogu ih sejvati ili šerati prek fejsa, mrak a??? ( i ne moraš čekati CD sa slikama jer su ti one već doma na tvojem kompu


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0