Definicija hrane d.o.o.

www.definicijahrane.hr

Definicija hrane d.o.o., tvrtka koja osmišljava i provodi projekte u cilju poboljšanja informiranosti i znanja, sa svrhom postizanja bolje kvalitete proizvoda, usluge te, konačno, života društva u cjelini.

E-mail
ured@definicijahrane.hr

Preporuke

 • Intolerancija na vino
  Jeste li znali da i vino može biti alergen?
  Objavljeno 15.11.2016.
 • O čemu ovisi djetetov imunitet?
  Imunološki sustav, mreža stanica, tkiva i organa, prva je linija obrane od zaraznih bolesti. Njegovo djelovanje zove se imunološki odgovor, a uključuje niz obrambenih reakcija od stranih tijela i mikroorganizama koji uzrokuju bolesti.
  Objavljeno 22.10.2016.
 • dinja Dinja - Osvježavajući desert
  Melon, pipun, pekun, pepun, milum, dina ili dinja (lat. Cucumis melo L.) – nazivi su za svima dobro poznatu jednogodišnju biljku iz porodice Cucurbitaceae.
  Objavljeno 16.08.2016.
 • Avokado
  Iako je avokado kod nas egzotična biljka koja se vrlo rijetko nalazi na našim tanjurima, ona je, poput velikog broja drugog voća i povrća, bogata hranjivim tvarima, vitaminima i fitokemikalijama.
  Objavljeno 07.07.2016.
 • šećer photl.com Djeca, šećer i sol
  Ljudi, odnosno djeca imaju urođenu sklonost prema slatkom i slanom te odbijanju kiselih i gorkih okusa.
  Objavljeno 04.07.2016.
 • Heljda sa ciklom i koprom Heljda - zdrava i bez glutena
  Heljda kao bezglutenska žitarica ima značajnu primjenu u proizvodnji kruha i drugih proizvoda za osobe oboljele od celijakije i one koji moraju izbjegavati gluten.
  Objavljeno 04.03.2016.
 • kruh photl.com Izbjegavate li ugljikohidrate navečer?
  Kod većine dijeta uvriježeno je mišljenje kako su ugljikohidrati loši te kako ih treba izbjegavati tijekom cijelog dana, a posebice navečer. Međutim, gledajući naše hormone je li to doista tako?
  Objavljeno 27.01.2016.
 • Aplikacija "Baby food chart"
  Kada, kako i što? Naučite sve o namirnicama i jelima za vašu bebu i postanite pravi stručnjak za prehranu vašeg mališana. Aplikacija će uskoro biti dostupna za iPhone i Android uređaje.
  Objavljeno 10.11.2015.

Proizvodi