Zaklada "Hrvatska kuća srca"

Ilica 5/II (prolaz Oktogon)

Osnovana radi promicanja kardiovaskularnog zdravlja te informiranja i edukacije građana o važnosti njihove aktivne uloge u prevenciji i ranom prepoznavanju, uklanjanju i liječenju čimbenika rizika.

E-mail
info@zaklada-hks.hr

Preporuke

 • "Čuvari srca" obilježavaju Svjetski dan zdravlja
  Gradski ured za zdravstvo Grada Zagreba organizira u subotu javno-zdravstvenu akciju i školu zdravog kuhanja za Zagrepčane/ke u sklopu cjelogodišnje kampanje "Čuvari srca".
  Objavljeno 08.04.2016.
 • Na svjetski dan srca kreće nacionalni projekt "Čuvari srca"
  26. rujna 2015., Cvjetni trg, Zagreb, obilježavanje svjetskog dana srca i početak programa "Čuvari srca".
  Objavljeno 25.09.2015.
 • djeca sport Tjelesna aktivnost i odmor
  U prevenciji isto kao i u samom liječenju kardiovaskularnih oboljenja iznimno je važna tjelesna aktivnost, odnosno kretanje. No, isto tako ne smije se zanemariti i spontani odmor sredinom napornoga dana, tzv. „siesta“.
  Objavljeno 06.10.2014.
 • prehrana photl.com Način prehrane i dnevni broj obroka
  Glavni sastojci svakog tanjura trebaju biti umjerenost, raznolikost i uravnoteženost, a da bi se svakodnevno snalazili u količinama i izboru namirnica tu su alati i upute koji odgovaraju na pitanje: što i koliko?
  Objavljeno 15.09.2014.
 • Superhrana za snažno srce
  Antioksidansi, bioaktivni sastojci u prvom redu voća i povrća sve su poznatiji borci protiv visokog tlaka, srčanog udara i začepljenih žila!
  Objavljeno 06.10.2013.
 • sol photl.com Sol - mineral života!
  Sol je od davnina poznata kao mineral života, no u posljednje vrijeme njezina rasprostranjenost i sve veća upotreba u prehrambenoj industriji učinila ju je jednim od glavnih krivaca visokog tlaka i srčanih oboljenja.
  Objavljeno 03.10.2013.
 • Pametne zamjene
  Zanimljivog oblika, žarke boje, intenzivne arome i okusa koji izaziva ovisnost... za još, još i još...to je cilj prehrambenog proizvoda!
  Objavljeno 02.10.2013.
 • voda žena sunce Svakodnevna hidracija za zdravo srce
  Veći i najmanji nedostatak vode u tijelu povisit će vam krvni tlak, zbog čega je pravilna hidracija tijekom čitavog dana iznimno važna.
  Objavljeno 29.09.2013.