Prirodna kozmetika

http://www.kemig.hr/kozmetika/brandovi

Ukorak sa osvještavanjem zajednice, zdravstvenih djelatnika i krajnjih potrošača, te u brizi za zdravljem i okolišem, nudimo Vam vodeće svjetske "zelene" brandove BIO prirodne i organske kozmetike: LAVERA, LABORATOIRE CATTIER i PRANAROM Scientific Aromatherapy!

Preporuke

  • Žgaravica u trudnoći
    Žgaravica je neugodan osjećaj pečenja u želucu i grlu a često se javlja kod četvrtine, pa i do 80% trudnica. Lijekovi nisu preporučljivi jer su opasni za bebu, ali ima nekoliko savjeta koji mogu ublažiti tegobe ili suzbiti žgaravicu
    Objavljeno 06.12.2014.
  • ulje crnog kima Ulje crnog kima - pomoć kod imuniteta i alergija
    Ulje crnog kima jedan je od najsjajnijih primjera kako mnogobrojni prirodni sastojci prisutni u prirodnom supstratu kao što su sjemenke crnog kima mogu djelovati pozitivno na zdravstveno stanje.
    Objavljeno 11.11.2014.
  • tjemenica Kako tretirati tjemenicu
    Tjemenicu čine žute, zadebljale, ljuskaste, bezbolne naslage koje se nalaze na bebinom tjemenu.
    Objavljeno 09.11.2014.
  • Eteričnim uljima protiv zimskih tegoba
    Zimski dani svakako su period u kojem se mora posebno voditi računa o očuvanju zdravlja i imunitetu! Upravo je ovaj period idealan za prevenciju infekcija i izbjegavanju prehlada na najprirodniji način, koji iskorištava sav potencijal i blagodati eteričnih ulja! Otkrijmo zajedno kako se možemo prirodno zaštititi!
    Objavljeno 29.10.2014.
  • Smiju li trudnice koristiti preparate za kosu?
    U trudnoći promjena kose može biti različita, od pozitivne, kada beživotna kosa zablista novim sjajem do negativne, kad se kosa odjednom opusti i stanji.
    Objavljeno 05.09.2014.
  • Ljeto krije neke opasnosti za vaše dijete
    Iako roditelji brinu o sigurnosti djece tijekom čitave godine, potrebno je dodatno pripaziti na njih tijekom ljetnih mjeseci. Visoke temperature, ali i više vremena koje djeca provode vani, ponekad bez stalnog nadzora, mogu biti rizični za zdravlje djece.
    Objavljeno 06.08.2014.
  • Kloazme ili trudničke maske
    Trudničke maske ili kloazme nastaju pod utjecajem estrogena, a pojavljuju se simetrično na licu. Evo kako ih spriječiti.
    Objavljeno 03.07.2014.
  • Što je tjemenica?
    Kao što samo ime kaže, tjemenicu čine žute, zadebljale, ljuskaste, bezbolne naslage koje se nalaze na bebinom tjemenu.
    Objavljeno 18.06.2014.

Proizvodi