Makronova

Ilica 72/I, 10000 Zagreb

Makronova je vodeća ustanova za obrazovanje odraslih u području prirodnih stilova življenja, nastala 1988. godine. Osnivači Makronove su Zlatko Pejić i Jadranka Boban Pejić, najcjenjeniji domaći stručnjaci u području prirodnih stilova življenja.

Telefon
01/ 4847 119
Fax
01/ 4847 117
E-mail
info@makronova.com

Preporuke

  • Kako hranom potaknuti pozitivno raspoloženje zimi?
    Kako bismo se što bolje prilagodili energiji vode koja dominira prirodom zimi, trebamo naučiti što bolje se zagrijati, a u tome nam mogu pomoći neki od ovih savjeta - Što jesti?Kako kuhati? Kako potaknuti pozitivno raspoloženje zimi?
    Objavljeno 22.11.2016.
  • Zimski napitak koji opušta
    Naša priznata stručnjakinja za zdravu prehranu, Jadranka Boban Pejić, preporuča vam ovaj ukusan i zdravi napitak.
    Objavljeno 22.11.2016.
  • Trendovi i kontradiktornosti u prehrani
    Uz promotivnu prodaju brojnih Planetopijinih naslova, povodom obilježavanja 10 godina Planetopije, na svakom predavanju nekoga od vas darivat ćemo knjigom ili drugim prigodnim poklonom naših partnera.
    Objavljeno 21.11.2016.
  • trcanje makronova Aktivni i zdravi u jesen
    Jesen iskoristite za novi početak i novu svakodnevnu aktivnost koja će vam pomoći da održite zdravo tijelo i vedar duh.
    Objavljeno 30.09.2016.
  • Odabrati "pravi sport"
    Svako dijete koje se počne baviti sportom od najranije mladosti kultivira jednu vrlo važnu kvalitetu koja će poslije u životu često biti alat za vraćanje u ravnotežu.
    Objavljeno 12.09.2016.
  • muffini 1 Muffini bez pšenice
    Ako imate dijete koje je alergično na pšenicu svakako ćete ga razveseliti ovim uskusnim desertom. I ostali su pozvani da ga isprobaju.
    Objavljeno 30.03.2016.
  • zeleno 9 savjeta za veselo proljeće u kuhinji
    Želiš li maksimalno iskoristiti hranu za svoj proljetni uzlet, Jadranka Boban Pejić, autorica Makronovine Škole prirodne kuhinje, otkriva top 9 savjeta za veselo proljeće u tvojoj kuhinji, te recepte za nježno čišćenje organizma u proljeće.
    Objavljeno 22.03.2016.
  • "Fermentirano" je zdravo
    Iako vam se može činiti da o fermentaciji ništa ne znate, i sami već vjerojatno koristite fermentirane proizvode poput octa, jogurta, kefira, miso paste ili u našim krajevima posebno omiljenog kiselog zelja i kisele repe.
    Objavljeno 16.03.2016.

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0