Makronova je vodeća ustanova za obrazovanje odraslih u području prirodnih stilova življenja, nastala 1988. godine. Osnivači Makronove su Zlatko Pejić i Jadranka Boban Pejić, najcjenjeniji domaći stručnjaci u području prirodnih stilova življenja.
Kako bismo se što bolje prilagodili energiji vode koja dominira prirodom zimi, trebamo naučiti što bolje se zagrijati, a u tome nam mogu pomoći neki od ovih savjeta - Što jesti?Kako kuhati? Kako potaknuti pozitivno raspoloženje zimi?
Uz promotivnu prodaju brojnih Planetopijinih naslova, povodom obilježavanja 10 godina Planetopije, na svakom predavanju nekoga od vas darivat ćemo knjigom ili drugim prigodnim poklonom naših partnera.
Svako dijete koje se počne baviti sportom od najranije mladosti kultivira jednu vrlo važnu kvalitetu koja će poslije u životu često biti alat za vraćanje u ravnotežu.
Želiš li maksimalno iskoristiti hranu za svoj proljetni uzlet, Jadranka Boban Pejić, autorica Makronovine Škole prirodne kuhinje, otkriva top 9 savjeta za veselo proljeće u tvojoj kuhinji, te recepte za nježno čišćenje organizma u proljeće.
Iako vam se može činiti da o fermentaciji ništa ne znate, i sami već vjerojatno koristite fermentirane proizvode poput octa, jogurta, kefira, miso paste ili u našim krajevima posebno omiljenog kiselog zelja i kisele repe.