Mali ljudi

http://www.maliljudi.com

Mali ljudi nude raznolike kreativno-edukativne radionice i tečajeve u kojima dijete može sudjelovati, maštati i stvarati kad god hoće i može, bez obaveza i nametnutih rasporeda.

Telefon
091 4412 220
Fax
091 135 1357
E-mail
igralistemaliljudi@gmail.com

O nama

"Mali ljudi" žele roditeljima i djeci, bez obaveza i strogih pravila, odškrinuti vrata u čudesan svijet umjetnosti. Mališane žele povesti na avanturu stvaranja, u kojoj će, glumeći, crtajući, svirajući i pjevajući mnogo toga naučiti. I to na način koji je našim "malim ljudima", kao i nama velikima, najdraži – kroz igru i smijeh.

"Mali ljudi" nude raznolike kreativno – edukativne radionice i tečajeve u kojima dijete može sudjelovati, maštati i stvarati kad god hoće i može, bez obaveza i nametnutih rasporeda. S našim stručnim voditeljima ponekad mogu otkrivati blještavi svijet boja ili pod zemljom tražiti tragove davno izgubljenih civilizacija. Ponekad mogu postati vladari svojega kraljevstva, pretvoriti se u najdraže životinje ili najdraži lik iz crtića. Ponekad mogu čuti i zasvirati neobični instrument ili progovoriti strani jezik. Lepeza mogućnosti širom je otvorena, a otkrivanje svijeta mašte nikada ne prestaje.

Stoga, kad god došli – dobrodošli!