Psihološki centar "Razvoj"

Badalićeva 26 b, Zagreb

Bavimo se osobnim i profesionalnim razvojem pojedinaca i grupa kroz kreiranje i provođenje savjetodavnih, terapijskih i edukacijskih aktivnosti.

Telefon
091/3755-322, 098/455-235
E-mail
info@psiholoskicentar-razvoj.hr

Proizvodi

 • Radionice za trudnice Radionice za trudnice
  Radionice su iskustvenog tipa, odvijaju se dva puta mjesečno u trajanju od 90 minuta. Maksimalni broj polaznika je 6.
  Objavljeno 05.10.2013.
 • grup Grupa podrške ženama u postporođajnoj depresiji
  Nakon porođaja neke majke suočavaju se sa manje ugodnim emocijama, te osjećaju tugu, nemir, bespomoćnost, pa i depresiju.
  Objavljeno 05.10.2013.
 • Grupa za osobni rast i razvoj Grupa za osobni rast i razvoj
  Ukoliko imate želju bolje upoznati sebe, razviti svoje potencijale i unaprijediti kvalitetu svog života, pridružite nam se.
  Objavljeno 05.10.2013.

Preporuke

 • mama beba photl.com Odgovornost i briga za sebe
  Svatko od nas jedini je odgovoran za svoj život. Istina je da nismo odabrali doći na ovaj svijet, činjenica je da su nas oblikovala iskustva i ono što smo doživljavali kao djeca i tijekom svog odrastanja.
 • prirodno roditljstvo Djecu upozoravajte na opasnosti, ali ne spominjite loš ishod!
  Također, kada započne s prvim koracima, dijete treba našu pomoć i naš nadzor u upoznavanju svijeta oko sebe iz vlastite perspektive. No, već u toj dobi neki će roditelji poduzeti sve što je u njihovoj moći kako bi zaštitili dijete od mogućih padova, udaraca, ozljeda i bolova, primjerice oblijepit će sve rubove zaštitnim gumama, postaviti ograde kod stuba, zaštititi utičnice, zatvoriti ladice...
 • mama i dijete photl.com Je li vaše dijete razmaženo?
  Mnogo smo puta u svom radu s roditeljima djece dojenačke dobi čuli kako je jedna od osnovnih želja – ili bolje rečeno briga – novog roditelja ne razmaziti svoje dijete.