Vitaminoteka

www.vitamini.hr

Vitaminoteka je nutricionističko savjetovalište koje okuplja portale Gastro.hr i Vitamini.hr.

O nama

Tvrtka Vitaminoteka d.o.o. utemeljena je 2002. godine. Osnovana je s idejom pružanja intelektualnih usluga u sferi nutricionizma. Okuplja stručnjake iz različitih područja znanosti i gastronomije koje povezuje strateški cilj tvrtke, a to je biti primarno informacijsko središte u sektoru nutricionizma.

Osnovna djelatnost tvrtke je konzalting u nutricionizmu, a to uključuje:

  • konzalting za prehrambenu i farmaceutsku industriju u svrhu razvoja novih proizvoda, te implementacije znanstvenih spoznaja u marketinške aktivnosti
  • sakupljanje, obrada i plasiranje najsvježijih informacija iz područja nutricionizma, prehrambene tehnologije, te očuvanja zdravlja i prevencije bolesti
  • savjetovanja pojedinaca (pravilna prehrana, prekomjerna tjelesna masa, dijetoterapija, sport...)
  • organiziranu edukaciju o pravilnoj prehrani (škole, vrtići, sportski klubovi...)
  • usku suradnju s domaćim medijima
  • suradnju s nizom udruga, ustanova, industrija i priznatih stručnjaka u ovom području

U sklopu tvrtke djeluje nutricionističko i vitaminsko savjetovalište, a surađujemo s još 15-tak uglednih stručnjaka s područja zdravstva, nutricionizma, biokemije i farmacije. Povjerenje naših klijenata je glavni pokretač rasta tvrtke, a razumijevanje njihovih potreba i zahtjeva istodobno i naš put prema uspjehu.

U vlasništvu tvrtke je prvi hrvatski specijalizirani portal za nutricionizam - Vitamini.hr - koji donosi dnevne stručne informacije o dodacima prehrani, sastojcima hrane, znanosti o prehrani, zakonodavstvu u tom sektoru, zdravstvenoj ispravnosti te tržištu industrije hrane, pića i dodataka prehrani. Godine 2006. tvrtka je pokrenula i Gastro.hr koji je namijenjen širokom krugu korisnika, a kao portal za kulturu prehrane obrađuje brojne teme s područja eno-gastronomije.

Stručni tim tvrtke Vitaminoteka svakodnevno prikuplja, obrađuje i plasira nove informacije i spoznaje te predstavlja referentno informacijsko središte u segmentu prehrane i nutricionizma.

www.vitamini.hr

www.gastro.hr