Abrakadabra Zoo je prava stvar!

Objavljeno 30.09.2013. | Dobna skupina: 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Kad dani postanu hladniji, sjenke duže, a noći mračnije znate da je stigla jesen, a s njom i najstrašniji, ali i najčarobniji program vašeg i našeg Zoološkog vrta. Tako je, Abrakadabra Zoo!

I ove jeseni, pod okriljem noći, Zoološki vrt se pretvara u čarobno mjesto kojim vladaju vještice, vile, čarobnjaci i svakojaka mitska bića. Svaku večer, od 7. do 31. listopada, s početkom u 18,00 i 20,00 sati počinje Abrakadabra Zoo. U jednoj od najstrašnijih, ali i najzabavnijih noći u zagrebačkom Zoološkom vrtu, uz životinje, upoznajemo razne likove koji su dio bogate hrvatske povijesti, legenda i mitova.

Rezervacije i prodaja ulaznica za program je već otpočela!

U Zoološkom vrtu vlada prava zbrka! Životinje su načulile uši, dlaka i perje im se nakostriješili, a potom su svi nestali. Jeza se provlači Zoološkim vrtom u liku Noćne More kojoj ni hrabri lav Kongo ne može ništa. A gdje je Maksimirska coprnica? Naša vjerna prijateljica i poznavateljica svega što se u Zoološkom vrtu zbiva? Nestala je u vještičjoj dimenziji i ne javlja se. Glavni krivac za nastali darmar je Tatomir, starohrvatski bog mjeseca. Kako bi ispravio davno učinjenu pogrešku, zaslužio naklonost vile Sunčice i oslobodio Zoološki vrt strašne More, Tatomir će morati dozvati Maksimirsku coprnicu, nadmudriti još pokoju sablast te pronaći zagonetni Crni biser. Naravno, puno je to posla čak i za lukavca poput boga mjeseca. Srećom, i ovoga puta uz dragocijenu pomoć posjetitelja, pogotovo onih mlađih, vidjet ćete kako se zagonetke otkrivaju, ono što je skriveno bude pronađeno, a pouka koju će i Tatomir naučiti je da svako djelo ima svoje posljedice te kako nas uistinu velikima čini samo naše iskreno i čisto srce.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0