AEROfitness bebe - program zajedničkog vježbanja mama i beba

Objavljeno 30.03.2012. | Dobna skupina: Prije poroda, 0-1, 1-3

Čuvarkuća u suradnji s … Novi program unutar Centra “Prirodno roditeljstvo” - AEROfitness bebe omogućuje vam da produbljujete zajedništvo sa svojom bebom čak i u trenucima kao što je vježbanje i vraćanje tijela u formu nakon porođaja. Program AEROfitness bebe bazira se na individualnom pristupu svakoj trudnici i mami s bebom kako bi se osiguralo stručno i pravilno vježbanje te osiguralo mamama kvalitetno provođenje vremena s bebom.

Povezanost između majke i bebe je sveta i potrebno ju je njegovati kroz razne aktivnosti, a zajedničkim vježbanjem produbljujete povezanost sa svojom bebom te je od malena učite zdravom načinu života. Djeca od njega imaju višestruku korist – prvenstveno uspostavljanje čvršće povezanosti s majkom, povećanje otpornosti i izdržljivosti te stimulaciju u smislu ugodne glazbe i kretanja.

Svaka majka želi svome djetetu pružiti najbolje i biti uvijek uz njega. No, svaka žena ubrzo nakon poroda osjeti potrebu opet biti fizički u boljoj kondiciji te poželi tijelo koje je imala prije trudnoće. Svakodnevno bavljenje djetetom, dojenje i previjanje može predstavljati veliku prepreku za taj cilj jer većina majki nema kome ostaviti dijete kako bi se posvetila svome tijelu.

U želji produbljivanja veze mama i njihovih beba te postizanja bolje forme majki nakon poroda osmislil smo program AEROfitness bebe. Ono što ovaj program čini zanimljivim jest činjenica da je beba aktivno uključena u program. Majka može vježbe izvoditi sama ili sa svojom bebom. Kada vježba s bebom, majka koristi njezinu težinu kao svojevrsni uteg te tako postiže bolje rezultate vježbanja. Majkama je omogućeno da vježbaju zajedno sa svojim bebama stvarajući pritom posebnu vezu i povezanost s djetetom. Takvo vježbanje je i vrijeme korisno provedeno s djetetom te će dijete veselo pratiti majčine kretnje i s vremenom će ih htjeti ponavljati.

Program AEROfitness bebe omogućuje vam druženje s ostalim mamama i njihovim bebama, razmjenu iskustava, rekreaciju i posebnu povezanost s djetetom. Ukoliko vaše dijete nije raspoloženo za vježbanje, može se igrati na našoj didaktičkoj dekici, istraživati svijet novim igračkama ili se jednostavno odmarati pored vas. Na našem je satu sve prilagođeno bebama i njihovom uživanju – svoje dijete možete nahraniti, premotati, vježbati s njime ili se samo maziti i uživati.

Program je namjenjen djeci od najranije dobi (od cca. 6 tjedana starosti) pa do cca. 1,5 godine starosti. Program je također prilagođen trudnicama koje žele lijepo izgledati i osjećati se dobro u trudnoći.

Pozivamo Vas na besplatni ogledni sat programa AEROfitness bebe u Centru Prirodno Roditeljstvo (Slavonska avenija 3, Zagreb) 05. 04. 2012. u 10 i 11 sati.

Zbog ograničenog broja mjesta molimo da rezervirate svoj termin e-mailom na: bebe@aerofitness.hr

Autor: Čuvarkuća uredništvo

1 korisnik je označio ovu preporuku kao korisnu.

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Prostor

0

Sve je prilagođeno bebama i njihovom uživanju. Dijete se može zabavljati igračkama i na didaktičkoj dekici.
Cijena

0

Besplatan program vježbanja za trudnice i majke s malom djecom.
Ukupni dojam

0

Vježbanje je prilagođeno trudnicama i majkama s malom djecom koje vježbanjem produbljuju odnos s djetetom.

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing