CATTIER Bébé micelarna otopina

Objavljeno 12.12.2011. | Dobna skupina: 0-1

Čuvarkuća u suradnji s … Micelarna otopina ne sadrži alkohol niti umjetne mirise, a opet je iznimno djelotvorna u čišćenju i uklanjanju nečistoća s površine kože, ostavljajući je čistom, nježnom i mekanom.

Slatki badem & cvijet naranče

Nominalni sadržaj: 500mL

Opis: Micelarna otopina ne sadrži alkohol niti umjetne mirise, a opet je iznimno djelotvorna u čišćenju i uklanjanju nečistoća s površine kože, ostavljajući je čistom, nježnom i mekanom. Specijalno je kreirana za osjetljivi epidermis bebine kože, te čisti stvarajući na površini kože mikroemulziju koja se jednostavno uklanja blazinicom. Optimalno organska formula bogata je cvjetnom vodicom slatke naranče i organskim uljem badema, koji prilikom čišćenja sprječavaju održavanje prirodne ravnoteže hidrolipidne barijere. Idealno i za majke! (čišćenje lica i skidanje šminke).

Način upotrebe: Blazinicu natopljenu micelarnom otopinom primijenite za čišćenje nježne bebine kože na licu i tijelu, te ponavljajte dok na blazinici ima tragova nečistoća. Nema potrebe za ispiranjem.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Napomena
Specijalno je kreirana za osjetljivi epidermis bebine kože, te čisti stvarajući na površini kože mikroemulziju koja se jednostavno uklanja blazinicom.

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing