Cibona i "Mali sportaši velikog srca" u humanitarnoj akciji

Objavljeno 15.12.2015. | Dobna skupina: 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Društvo sportske rekreacije "Mali sportaši" u suradnji s Košarkaškim klubom Cibona organizira devetu godinu za redom humanitarno – sportski događaj "Mali sportaši velikog srca".

Događaj se održava u subotu, 19. prosinca 2015. od 13,00 sati u Košarkaškom centru "Dražen Petrović", Savska 30.

Događaj je zamišljen kao kombinacija prikaza sportskih igara koje mali sportaši igraju u svojim vrtićima i sportskim akademijama i druženja s gostima, a sve s naglaskom na humanitarnu komponentu. Svaki mali sportaš koji će sudjelovati na događaju daruje svoju igračku za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz Caritasovih kuća sv. Terezija, Vrhovec, sv. Josip, Hrvatski Leskovac i sv. Franjo, Vugrovec.

Osim igračaka, roditelji malih sportaša će sakupljati i razne potrepštine, poput pelena, odjeće,
obuće, higijenskih potrepština, hrane, praška za rublje i ostalih korisnih stvari. Cilj događaja je skupiti što više potrebnih stvari za one kojima su one najpotrebnije, pri čemu male članove od malena senzibiliziramo i educiramo o jednom od načina brige za one kojima je ta briga
najbotrebnija. Sve navedeno radimo kroz igru, zabavu, puno smijeha i pozitivnih blagdanskih vibracija.

Očekujemo kako će ovogodišnji događaj okupiti oko 550 djece školskog i predškolskog uzrasta, polaznika programa "Mali sportaši" i preko 1000 gledatelja (roditelja, rodbine, prijatelja…) U ovoj plemenitoj akciji malim sportašima pridružit će se i mladi košarkaši Cibone, poznati sportaši i gosti.

Kako bi sve prošlo u najboljem redu, za vrijeme događaja, s malim će se sportašima igrati 30 trenera kojima će pomagati isto toliko vrijednih volontera. "Mali sportaši" i KK Cibona na ovaj način nastavljaju i potvrđuju uspješnu suradnju kojoj je glavni cilj uključiti što veći broj djece u sportske aktivnosti i zdrav način života, poštujući pritom društvenu odgovornost i humanitarni rad unutar lokalne zajednice u kojoj djelujemo.

Više o "Malim sportašima" i događaju saznajte na internet stranici: www.malisportasi.hr ili na Facebook stranici: www.facebook.com/malisportasi.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing