Čokolino Plus

Objavljeno 26.03.2014. | Dobna skupina: 0-1, 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Inovativan proizvod, omiljenog Čokolino okusa s dodatkom zobenih i kukuruznih pahuljica te hrskavih žitarica s okusom čokolade.

Za generacije odrasle na Čokolinu i one što će linoljupcima tek postati, tu je još jedan lakoprobavljiv i jednostavan Lino obrok, koji sadrži i neke nove pažljivo birane sastojke. Čokolino Plus je mješavina pšeničnih pahuljica s čokoladom, zobenih, kukuruznih pahuljica, hrskavih žitarica sa okusom čokolade i čak 8 vitamina.

Čokolino Plus podjednaku pozornost poklanja dobrom okusu kao i funkcionalnosti. Brz je, slastan i hrskav, sadrži visokokvalitetne sastojke i vitamine, osigurava potrebnu energiju te ostavlja dovoljno vremena za druženje, obiteljske trenutke i smijeh.

Čokolino Plus na ruku ide onima koji nastoje sebi i svojoj obitelji osigurati kvalitetan prvi jutarnji obrok sa hrskavim žitaricama te omiljenim Čokolino okusom.

Osim za doručak, jede se za užinu, kao slastica ili lagana, topla ili hladna večera, a iz pouzdanih izvora znamo Čokolino Plus malima i velikima je omiljen comfort food.

Priprema

Ukusan i hranjiv obrok je gotov dok ste rekli Lino.

Izvor: lino.eu

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Sigurnost

5

Čokolino Plus je mješavina pšeničnih pahuljica s čokoladom, zobenih, kukuruznih pahuljica, hrskavih žitarica sa okusom čokolade i čak 8 vitamina.
Ukupni dojam

5

Brz je, slastan i hrskav obrok, koji sadrži visokokvalitetne sastojke i vitamine.

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0