Dani beba, djece i trudnica u Splitu

Objavljeno 22.10.2013. | Dobna skupina: 0-1, 1-3, 3-7, 7+

Sajam Dani beba, djece i trudnica najveći je specijalizirani sajam te tematike u ovom dijelu Europe.

Organizira se od 2007. godine u proljeće u Zagrebu i na jesen u Splitu, točnije 26. i 27. listopada, od 8,00 do 21,00 sat.

Sajam Dani beba, djece i trudnica omogućava da se na jednom mjestu upoznate s novitetima, degustirate proizvode, odbijete korisne savjete te da u ovim recesijskim vremenima ostvarite nadasve atraktivne popuste.

Ove godine sajam će se ponovno održati u ugodnom prostoru Mercator Centra Split. U ugodnom interijeru posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti gotovo sve relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj, koje nude proizvode namijenjene trudnicama, bebama i djeci. Ovdje navodimo samo neke koje su ujedno i sponzori sajma: Adax, Bauerfeind, Chicco, Emporium, Lego igraonica Kockica, Magic Baby, Nestle, PegPerego, Podravka, Vindija, Violeta, a uz navedene tu su još mnoge specijalizirane tvrtke i poznati brendovi.

Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici će nastupiti brojni dječji zborovi, plesne skupine, animatori, a posjetitelje očekuju mnogobrojne nagradne igre. Uz sve to, djeca se mogu zabaviti u brojnim igraonicama, radionicama i crtaonicama izlagača na sajmu, a bebice se mogu podojiti ili premotati u kutku za prematanje.

Na sajmu će sudjelovati mnogobrojni izlagači i izvođači, a od ove godine sajmu se pridružila i Lego igraonica Kockica. Na taj način će i nešto starija djeca na sajmu pronaći tematski kutak za sebe.

Organizacijski tim Sajma želi svim roditeljima i mališanima srdačnu dobrodošlicu!

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Ukupni dojam

5

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno je mjesto za sve mlade roditelje, djecu i trudnice.

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing