Dina Štern se pridružila obitelji AEROfitness beba

Objavljeno 30.04.2012. | Dobna skupina: Još nema dijete, Prije poroda, 0-1

Čuvarkuća u suradnji s … Nakon rođenja trećeg sina, Nikole, Dina Štern je poput svake novopečene majke poželjela što prije vratiti svoje tijelo u formu.

S obzirom da, kao i većina majki, nema kome ostaviti djete dok vježba, Dina Štern pronašla je idealan program vježbanja – AEROfitness bebe - zajedničko vježbanje mama i beba, za koje ima samo riječi hvale:

„Jako mi je drago da i kod nas postoji program poput AEROfitness bebe. Nakon devet mjeseci trudnoće, ležanja u bolnici, poroda i oporavka, svaka žena poželi na neki način vratiti svoje tijelo u „formu“ no sada više nije sama već sa malom bebicom.

Nakon prve dvije trudnoće, ovakvog programa još nije bilo pa sam smišljala razne načine kako i gdje krenuti na vježbanje To je na kraju završilo nabavkom Orbitreka i bicikla za vježbanje doma koji su u vrlo kratko vrijeme postali rekviziti za sakupljanje prašine. Baš u vrijeme kada bi beba zaspala a ja bi mogla malo odvježbati, nalazila sam hrpu stvari koje „treba obaviti dok beba spava“.

Progam AEROfitness bebe je točno ono što je nedostajalo!

Na vježbanje u progamu krenuli smo kada je Niki bio nepunih četiri mjeseca i oduševilo me! Od pozitivne i super atmosfere, drugih mama i beba do trenerice i prostora potpuno prilagođenog bebama.

Super je što mogu istovremeno raditi nešto za sebe i uživati i igrati se sa svojim malcem a bez grižnje savjesti da sam ga nekome ostavila na čuvanju. Njemu je zabavno gledati drugu djecu, igra se sa novim igračkama a uskoro će sa ostalim bebicama krenuti i u akciju

Moram napomenuti da je i odličan osjećaj probuditi se drugi dan sa osjećajem bolova u mišićima od vježbanja a ne od „uklještenosti od spavanja ili nošenja“, što mi je do sada bila svakodnevica.

Prije ili nakon treninga uvijek se nadje i društvo s kojim mogu popiti kavicu, popričati i razmijeniti iskustva. Sve u svemu super i meni i Nikiju i jedva čekamo idući trening!“

Program AEROfitness bebe omogućuje vam mnogo toga...

Ovo je izvanredna prilika za druženje s ostalim mamama i njihovim bebama, razmjenu iskustava, rekreaciju i posebnu povezanost s djetetom. Posebnost ovog programa leži u činjenici da je djete aktivno uključeno u program. Majkama je omogućeno da vježbaju zajedno sa svojom djecom stvarajući pritom posebnu vezu i povezanost sa djetetom. Ovaj jedinstveni program omogućuje majkama brže vraćanje tijela u stanje prije trudnoće, oblikovanje tijela i dobivanje mišićne mase, psihičko rasterecenje te smanjenje bolova u donjem djelu kralješnice.

Program je namjenjen djeci od najranije dobi (od cca. 6 tjedana starosti) pa do 1,5 godine starosti. Program je također prilagođen i trudnicama koje žele lijepo izgledati i osjećati se dobro u trudnoći.

Program se provodi na dvije lokacije: u AEROfitness-u, Sveti Duh 36 te u Centru Prirodno roditeljstvo, Slavonska 3. Sve dodatne informacije možete pronaći na www.aerofitness.hr

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Prostor

5

Sve je prilagođeno bebama i njihovom uživanju. Dijete se može zabavljati igračkama i na didaktičkoj dekici.
Sigurnost

5

Vježbanje je prilagođeno trudnicama i majkama s malom djecom koje vježbanjem produbljuju odnos s djetetom.

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing