DIY: Bojanka za klince

Objavljeno 16.05.2015. | Dobna skupina: 3-7, 7+

Vrlo ih je jednostavno izraditi, pa su zgodne kao dar u zadnji čas, a njima možete obradovati svoje najmanje bilo kada, čak i kada nije prigoda za dar!

Što Vam sve treba: 

  • karton u boji
  • papir za printer
  • printer
  • šivaća mašina
  • naljepnice (po želji)


Postupak:

1.Za početak isprintajte željene motive! Veliki izbor svakakvih stranica za bojanje besplatno možete skinuti ovdje, sve su lijepo organizirane po kategorijama, ima ih za starije klince i za one male! Na na istoj stranici možete naći i različite druge aktivnosti za djecu, pa svakako provjerite! Mi smo odabrale životinje i printale smo ih na A4 format, sve ukupno 18 motiva, tj. 18 papira!

2. Iduće je na redu rezanje kartona u boji! Izmjerite površinu dimenzija 44 cm x 31 cm i izrežite skalpelom ili škarama! Savijte karton na pola po dužoj stranici i umetnite papire koje ste isprintali.   3. Označite 1 cm od presavijenog ruba kartona na vrhu i na dnu, povucite liniju tanko običnom olovkom, pa po toj liniji prošijte mašinom za šivanje. Mi smo rukom vrtile kotač koji kontrolira iglu (kako se to zove neznamo, nismo školovale ;) ), jer je sve skupa bilo predebelo!  4. Sve što Vam preostaje je da naljepite naljepnicu za ime i gotovi ste! Mi smo imale svijetle komade furnira, pa smo njih zalijepile običnim kontaktnim ljepilom. Uz bojanke smo napravile i platnene pernice za bojice od simpatične tkanine sa životinjicama! :) Nadamo se da Vam se sviđa naš mali uradi sam projekt i da ćete ove bojanke isprobati napraviti i sami! 

Autor: Maje Zmaje

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing