DIY: Strašne bundeve

Objavljeno 26.10.2014. | Dobna skupina: Još nema dijete, Prije poroda, 0-1, 1-3, 3-7, 7+

Noć vještica je možda najveseliji i zasigurno najmaštovitiji praznik, a jedna od tradicionalnih aktivnosti, kojoj se svaki put iznova veselimo, je rezbarenje i dubljenje bundeva! I ovoga puta smo jedva dočekale da se uhvatimo posla! :)

Pripremile smo: bundeve,  jabuke, noževe, žlice, svijeće i lučice, flomaster i modlice za kekse,   skuhale kavu i počele!      

Na narančastu hokaido bundevu smo flomićem nacrtale lik i po nacrtu rezale nožem, počevši od rezanja vrha, vađenja sjemenki i dubljenja!  

Zelenoj bundevi smo izrezali vrh, očistili je iznutra, a zatim smo metalnim modlicama, tj. rezačima za keksiće napravile lik. Ovo uvijek ide puno brže od rezbarenja nožem!  

Malu ukrasnu bundevu i dvije jabuke smo izdubili tako da u njih stanu svijeće!    

Na kraju smo još napravile malu girlandu od crnog hamer papira, tako da smo cik-cak škarama izrezale trokutiće koje smo zatim sašile mašinom jedan za drugi, a krajeve konca zavezale za drvene štapiće za ražnjiće!    

I to je to! Kako Vam se sviđa? Jeste već rezbarili bundeve?  

Nadamo se da ćete se dobro provesti za Noć vještica! To je jedna noć u godini kada možete biti što god poželite, pa iskoristite priliku i budite kreativni!

Pozdrav od nas! Maje Zmaje

Autor: Maje Zmaje

1 korisnik je označio ovu preporuku kao korisnu.

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0