Dobrodošli u grad igre - Somewhere City!

Objavljeno 04.04.2012. | Dobna skupina: 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Somewhere City je projekt nastao u suradnji sa The Museum of Modern Art (MoMA), a tvori ga krasna kolekcija igračaka koje je dizajnirao Goran Lelas.

Unutar zidina Somewhere Citya pronaći ćete imaginarni labirint čiste zabave, gdje se sve konstantno mijenja. Somewhere City pokreću "Tajne misli" njegovih prekrasnih, pozitivnih stanovnika. U tom Gradu sve pluta - kuće, ulična rasvjeta, čak i lica. Zato se pripremite! Postoji mogućnost da ćete, kada se vratite kući iz dnevnog istraživanja, imati potpuno novog susjeda.

Goran Lelas međunarodno je priznat likovni umjetnik koji se proslavio na području industrijskog dizajna i likovne umjetnosti. Kao modni ilustrator radio je za velike modne kuće i časopise (Vogue, Donna, Vanity, Casa Vogue, Lei, Glamour i ID Magazine, The Shanghai Daily i The New York Times).

Objavljivao je svoje radove u znamenitim listovima diljem svijeta, od Europe do Dalekog istoka. Radi ilustracije za djecu, a kao umjetnički direktor vodio je projekte u Tokiju, Italiji i drugdje te kreirao modne kolekcije, ali i kazališne kostime za opere i dramske predstave postavljene u Ljubljani, Mariboru, Splitu i Zagrebu, dok je u Šangaju dizajnirao kostime za operni spektakl u režiji Krešimira Dolenčića. Izlagao je na nizu grupnih i nekoliko samostalnih izložbi koje su proputovale Milano, Bonn, London, Pariz, Los Angeles, Tokio, Singapur, Sao Paolo i brojne druge svjetske metropole.

U društvu je uvijek bolje!

Od sada Somewhere City igračke možete kupiti i u paru. Odaberite 2 prijatelja, a na drugog dobivate dodatnih 15 popusta popusta.

Više informacija na: www.kukutre.hr.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

1 korisnik je označio ovu preporuku kao korisnu.

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Ukupni dojam

0

Krasna kolekcija igračaka koje je dizajnirao poznati hrvatski dizajner Goran Lelas.

Napomena
Od sada Somewhere City igračke možete kupiti i u paru.

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing