Fašnik u Životinjskom kutku

Objavljeno 19.02.2014. | Dobna skupina: 0-1, 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Svi veliki i mali pozvani su u Životinjski kutak, Vlaška 105, na besplatne krafne i čaj u subotu, 22.2.2014 od 10 do 13 sati.

Dođite maskirani u omiljenu životinju, povedite i svoje kućne ljubimce (možete i njih maskirati ) jer će se birati najbolja maska ili možda najbolji maskirani par - vlasnika i ljubimca.

Svaka od 5 najboljih maski će dobiti za nagradu po jednu besplatnu ulaznicu u Zoološki vrt grada Zagreba, a maska koja dobije najveći broj lajkova na Facebook stranici Životinjskog kutka će dobiti i poklon paket Životinjskog kutka. Uz biranje najbolje maske, posjetitelji će se zabaviti na kreativnoj radionici izrade maski od kartonskog papira u boji ili se slikati s „Megi“-maskotom zagrebačkog zoološkog vrta.

Svake subote Životinjski kutak priprema zabavne i edukativne sadržaje za posjetitelje te postaje nezaobilazno mjesto za obilazak svih ljubitelja životinja.Zagrebački životinjski kutak je mjesto promocije zaštite životinja zainteresiranim građanima, mjesto predavanja, predstavljanja publikacija i svih drugih događanja vezanih uz životinje našega Grada. Svi koji vole životinje, u kutku mogu saznati kako udomiti kućnog ljubimca, olakšati potragu za izgubljenim kućnim ljubimcima, informirati se o programima i životinjama Zoološkog vrta, radu udruga za zaštitu životinja, prijaviti uočene nepravilnosti u postupanju sa životinjama na prostoru Grada, dobiti valjane informacije o suživotu s divljim životinjama na prostoru grada, itd.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0