Frutolino

Objavljeno 10.03.2014. | Dobna skupina: Još nema dijete, Prije poroda, 0-1, 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Zdravo izbalansirana kašica bogatog voćnog okusa sa žitaricama, mlijekom i dvopekom, za mališane od navršenih 6 mjeseci života i samog početka dohrane.

5 vrsta omiljenog voća po mjeri osjetljivog i istančanog dječjeg nepca: jabuka, breskva, kruška, marelica i naranča, svojim osebujnim okusom zadovoljava potrebe mališana za novim i raznolikim okusima.

Lino Frutolino pruža dojenčadi potrebne mikroelemente, 9 vitamina i kalcij, istovremeno je hranjiv i omogućava pravilan rast, razvoj dječjeg organizma i vitalnost.

Proizveden od pažljivo odabranih voćaka, proizvodnim postupkom nježnim po hranjive tvari, uz stroge kontrole kvalitete, Lino Frutolino je besprijekorna kašica za prve polukrute obroke od samog početka dohrane inavršenih 6 mjeseci života.

Priprema

Lino Frutolino priprema se s vodom. Prokuhajte i ohladite na 50°C 200 ml vode i u nju nježno umiješajte  5-6 velikih žlica (40 g) Lino Frutolina.

Kroz dohranu razvijaju se i prvi dječji stavovi o hrani i okusima. Uvodite novu hranu jednu po jednu kako bi se dijete naviklo na novi okus, uživajte u tim malim eksperimentima i dajte svom mališanu vremena.

Izvor: lino.eu

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Napomena
Lino Frutolino pruža dojenčadi potrebne mikroelemente, 9 vitamina i kalcij, istovremeno je hranjiv i omogućava pravilan rast, razvoj dječjeg organizma i vitalnost.

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0