Idemo svi na "Olimpijadu malih sportaša"

Objavljeno 16.05.2016. | Dobna skupina: 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … "Olimpijada malih sportaša" tradicionalno okuplja sve svoje članove predškolskog uzrasta, polaznike sportske akademije Mali sportaši, na završnom treningu.

Događaj se održava u nedjelju, 22. svibnja 2016. godine u 18,00 sati u sportskom parku Mladost u Zagrebu, Jarunska 5.

"Olimpijada malih sportaša" tradicionalno okuplja sve svoje članove predškolskog uzrasta, polaznike sportske akademije Mali sportaši, na završnom treningu.

Tijekom deset godina postojanja događaj je prerastao u najveće sportsko okupljanje djece predškolskog uzrasta u Hrvatskoj na što smo izrazito ponosni.

Na posljednjih nekoliko "Olimpijada" sudjelovalo je preko 800 malih sportaša koji su svojim roditeljima, bakama, djedama, rodbini i prijateljima pokazali znanje i sposobnosti iz deset sportova, koje su marljivo trenirali tijekom cijele godine.

Pod budnim okom svojih najdražih, mali sportaši će uz igru, veselje i smijeh pokazati što su naučili u univerzalnoj sportskoj školi, tako će redom vježbati atletiku, gimnastiku, nogomet, košarku, rukomet, odbojku, tenis, kuglanje, hokej i orijentacijsko trčanje.

Da bi sve prošlo u najboljem redu na njih će pazili trideset vrijednih trenerica i trenera te isto toliko volontera.

Vrhunac ovog festivala igre, smijeha i sporta, svakako je dodjela medalja svim sudionicima “Olimpijade“ koji nakon cijele godine marljivog treniranja zaslužuju svaku pohvalu za pokazani trud. Medalje su stoga motiv više za nastavak bavljenja sportom i lijepa uspomena za cijeli život.

Za dodatne informacije i detalje o događaju slobodno nas kontaktirajte na dolje navedene kontakte. Više o "Malim sportašima" i događaju saznajte na internet stranici: www.malisportasi.hr

Branko Radičević, voditelj i koordinator događaja, branko.trener@gmail.com, 091 586 0367

Branimir Bouček, voditelj marketinga, branimir@malisportasi.hr  091 602 2200. 

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Napomena
DŠR "Mali športaši" su registrirani 2005. godine kao udruga za provođenje kratkog sportskog programa namijenjenog djeci predškolskog uzrasta i osnovnoškolcima do deset godina.

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing