Interaktivna športska karta Zagreba - www.SPORTIVA.hr

Objavljeno 23.04.2013. | Dobna skupina: Još nema dijete, Prije poroda, 0-1, 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Napokon, nakon godinu i pol dana intenzivnog rada na jedinstvenom multifunkcionalnom športsko – edukativnom Internet servisu našli smo se pred vratima otvaranja, puštanja u produkciju Interaktivne športske karte grada Zagreba, zaštićenog naziva SPORTIVA.hr

SPORTIVA.hr mjesto je gdje ćete na Interaktivnoj športskoj karti gada Zagreba moći pronaći sve što Vas zanima o športu, gradskim športskim savezima, športskim klubovima, športskim objektima, športskoj rekreaciji, kalendaru športskih događanja, a moći ćete pročitati velik broj edukativnih članaka te novosti iz svijeta zagrebačkog športa. SPORTIVA.hr je mjesto gdje se živi zagrebački šport...

Posebno što će interesirati roditelje je to što će na jednom mjestu moći saznati informacije o 70-ak športova, odnosno informacije o 900-injak športskih klubova s kompletnim kontakt podatcima (adresa, telefon, e-mail kluba, web stranica kluba, gradska četvrt i mjesni odbor kojem pripadaju), do stručnih informacija koje se tiču stručnog kadra – trenera koji provode trenažne procese po dobnim skupinama, a svaka dobna skupina okarakterizirana je s dobi (godinama športašica i športaša koji pripadaju određenoj dobnoj skupini). Kako bi na što lakši način pronašli mjesto, športski klub u koji možete uputiti dijete, na portalu postoji nekoliko tražilica, u brzu tražilicu potrebno je upisati gradsku četvrt ili mjesni odbor, šport i dob djeteta, a rezultat pretrage bit će informacija – prikaz klubova koji su najbliži mjestu Vašeg stanovanja, odnosno zadanim parametrima.

Također na tom principu moći ćete pretraživati sve gore navedene segmente (objekte, rekreaciju i drugo).

Rezultati pretrage bit će prikazani na više načina i to:

  • u „listi“ podataka,
  • na karti Grada Zagreba (kartografski prikaz i satelitski prikaz Grada Zagreba – kroz „točkice“) te
  • prikaz športskih objekata i kroz street view.

Kao što vodite brigu o športskim aktivnostima djece i pravovremenom uključivanju djece u šport, roditelji, umirovljenici odnosno svi zainteresirani moći će pronaći rekreativne programe za sebe, potrebno je upisati u tražilicu rekreativni program, gradsku četvrt ili mjesni odbor za koji ste zainteresirani kako bi Vam kriterij pretrage ponudio organizatore rekreacije.

Osim informacija o poziciji klubova, rekreacije i športskih objekata na karti grada Zagreba, moći ćete dobiti kvalitetne informacije – edukativni dio o športu (je li pojedinačni ili ekipni šport, koje su discipline u dotičnom športu, koja je potrebna oprema za treniranje i dr.).

Ono što će zasigurno biti interesantno za sve posjetitelje SPORTIVA.hr su segmenti: ZAGREBAČKI ŠPORTSKI VREMEPLOV – informacije o bivšim i sadašnjim vrhunskim športašima, informacije o športskim objektima na kojima su postignuti vrhunski športski rezultati te segment INTERVJUI S POZNATIM ŠPORTAŠIMA  (Dubravko Šimenc, Gordan Kožulj, Zoran Primorac, Ivica i Janica Kostelić, Sandra Perković i ostali športaši).

Na SPORTIVA.hr su prisutni i svi edukativni članci koji su već implementirani na portalu Čuvarkuća.hr koji govore o športu, rekreaciji te pozitivnim učincima športa na zdravlje.

Portal SPORTIVA.hr je spoj športa, zdravlja i edukacije.

Od 30. travnja 2013. SPORTIVA.hr će postati dio Vaših domova.

Više informacija o športskim događanjima vezano uz SPORTIVA.hr možete već od danas pročitati na Facebook stranici SPORTIVA.hr., lajkajte i postanite dio zdrave zagrebačke obitelji SPORTIVE.

Autor: Eleonora Čarapina

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Napomena
Jedna od bitnih činjenica je kako šport pozitivno utječe na razvoj pamćenja i učenja. Djeca koja su aktivna podnose veća opterećenja, snalažljivija su, komunikativnija su i u konačnici lakše se nose sa zadacima koji su pred njima.

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0