Jona Jona pingvin i kreativna radionica

Objavljeno 13.05.2016. | Dobna skupina: 3-7, 7+

I ove subote u tuškanačkom kinu za našu najmlađu publiku na velikom platnu japanski animirani film Jona Jona pingvin, a nakon projekcije, nova kreativna radionica slikanja, modeliranja, bojanja… kao i uvijek uz brižnu asistenciju kreativnih "teta".

Radionica traje 60 minuta i namijenjena je djeci od 5 do 10 godina, ali dobrodošla su djeca svih dobi, a roditeljska je pratnja obvezatna.

Subota, 14. svibnja, u 11,00 sati

JONA JONA PINGVIN (Yonayona pengin, Japan, 2009.); r: Rintaro
animirani, digitalno, boja, 87 min, sinkronizirano, 4+
Sadržaj:
Cocoje usamljena djevojčica koja šeta ulicama grada. Njen tata više nije pored nje, ali joj je sašio kaput u kojem Coco sliči na pingvina. Coco bi voljela biti pingvin, zato stalno nosi taj kaput. Druga djeca je ne razumiju i često joj se smiju. Lutajući ulicama jedne večeri, ova usamljena djevojčica sreće zanimljive prijatelje s kojima će stići do magične zemlje u kojoj žive goblini. Goblini vjeruju da će se jednog dana pojaviti pingvin i spasiti ih od zlog Buka-Bua koji želi uništiti njihov grad.

Izvor: www.skolskiportal.hr

Autor: Branimira Mrak

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0