Kako do zdravlja nakon poroda

Objavljeno 30.04.2013. | Dobna skupina: Prije poroda, 0-1

Čuvarkuća u suradnji s … yoyo logo Od samog početka razvoja male bebe, mami i bebi je potrebno malo oduška od svakodnevice i to u zdravom smislu.

Čim dođe do planiranja kamo otići, tu je odmah lista problema: gdje s djetetom, što ću s kolicima, što ako ovo, što ako ono?!

Vježbe za mame i bebe, gdje je osigurano mjesto za kolica, gdje je hrana za bebe uključena, postoji mjesto za prematanje sa baby higijenom, gdje su didaktičke igračke spremne.

Tijelu treba povratak u formu, da živne, da si daš malo oduška, no potrebno je mjesto gdje ćeš moći otići i sa bebom, bez masu poteškoća, mjesto koje je osmišljeno za vas oboje.

Zato posjeti Yoyo obiteljski centar, prvi takve vrste u Hrvatskoj i Zagrebu.

Svaki utorak i četvrtak od 11 do 12 sati. Sve je osigurano, mjesto za kolica, higijenu, igračke, i ostale mame koje su baš u istoj situaciji kao i ti.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Napomena
Cijena po satu najpovoljnija u Zagrebu, samo 25,00 kn. Svaki dan od 16 do 21 ili radnim danom tokom dana prema dogovoru. Subotom i nedjeljom od 9 ujutro. Educirano osoblje sa višegodišnjim iskustvom. Kutak za roditelje.

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0