Kako izgleda tijelo poslije poroda

Objavljeno 18.07.2015. | Dobna skupina: Još nema dijete, Prije poroda, 0-1

Julie Bhosale, novozelandska blogerica i nutricionistica fotografirala je svoje tijelo nakon poroda s jednim ciljem...

Na svome blogu My Real Postpartum Body objavila je fotografije kako bi drugim trudnicama i majkama pokazala kako izgleda njezino tijelo neposredno nakon poroda, bez imalo uljepšavanja. 

Iskreno je napisala: "Živimo u društvu koje vas bombardira slikama žena koje su nedavno rodile a i dalje imaju savršeno tijelo - super za njih (uistinu, to je super, Kate Middleton, ti si nevjerojatna!). Ali tako izgleda mali broj žena. Za većinu nas, naša tijela se mijenjaju i to dramatično. To je zastrašujuće, to je teško, to može biti grozno i uznemirujuće, ali to je stvarno i normalno. Iako sam kvalificirana zdravstvena djelatnica, ja sam također majka i moje tijelo se također nije vratilo na staro u kratkom roku. Primjećujem pomak u medijima i na internetu, jer napokon sve više žena pristaje podijeliti s drugima stvarnost rođenja djeteta i utjecaja koje ono ima na naše tijelo."

Kako vama izgleda Julieno tijelo i što mislite o njezinoj iskrenosti?

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0