Kako kod djeteta prepoznati želju za znanjem?

Objavljeno 08.05.2013. | Dobna skupina: 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … yoyo logo Biti roditelj u današnje vrijeme nije nimalo jednostavan zadatak. No unatoč svim poteškoćama, znamo da roditelji daju sve od sebe u prepoznavanju i zadovoljavanju djetetovih potreba, počevši od primarnih - hrana, toplina, utjeha pa tako i potreba za stjecanjem različitih vještina i znanja.

No, kako biti sigurni da ste svome djetetu pružili dovoljno, kako znati da djetetu nije dovoljno samo pričanje priča, čitanje, crtanje i igra!?

Vaše dijete:

  • Ima jako bogat riječnik, a uz to je i vrlo rano počelo govoriti?
  • Postavlja jako puno pitanja i ne zadovoljava se nepotpunim odgovorima?
  • Ima jako razvijenu znatiželju,te vrlo bujnu i živopisnu maštu?
  • Uživa u različitim aktivnostima,a brzo se zasiti aktivnosti koja traje dugo i koja mu nije izazov?

Ukoliko vaše dijete pokazuje neke od ovih oblika ponašanja, a vi niste sigurni kako odgovoriti na njih na pravi način, tu smo mi za vas!

U Yoyo obiteljskom centru osmislili smo edukativno-kreativne radionice za djecu od 2-8 godina koje će utažiti želju za znanjem,potaknuti kreativnost i inovativnost, a sve to koristeći različite metode i zanimljive teme, prilagođene dobi djeteta.

Na našim radionicama dijete će imati priliku produbiti svoje znanje te steći nove vještine, naučiti važne činjenice, usvojiti različite tehnike kreativnog izražavanja a sve to radom u malim grupama, da bi osigurali individualan pristup svakom djetetu. Obrađujemo teme iz svih područja dječjeg interesa-životinje, život pod morem, svemir, roboti, dinosauri, kukci, brojevi i oblici, stvaramo priče i predstave.

Naše radionice vode odgojitelji i učitelji s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom.

Obratite nam se s punim povjerenjem i dajte svojem djetetu vjetar u leđa i najbolji poticaj za cjeloviti razvoj njegovih potencijala.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

1 korisnik je označio ovu preporuku kao korisnu.

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Napomena
Svaki dan od 16 do 21 ili radnim danom tokom dana prema dogovoru. Subotom i nedjeljom od 9 ujutro. Educirano osoblje sa višegodišnjim iskustvom. Kutak za roditelje.

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0