Keksolino

Objavljeno 29.03.2014. | Dobna skupina: Još nema dijete, Prije poroda, 0-1, 1-3, 3-7, 7+

Lagana i visokovrijedna kašica punog okusa finog keksa s maslacem i vitaminima, za mališane već od navršenih 6 mjeseci života.

Okus kašica s keksom nešto je što svi pamtimo iz svog djetinjstva. Prehrambeni stručnjaci iz Podravkinog tima su, brinući o zdravlju mališana, privlačnom keksu s maslacem dodali vitamine B1, B2, B6, C, E, folnu kiselinu i niacin, učinivši Lino Keksolino trajnim saveznikom pravilnog rasta i razvoja naših mališana.Visokovrijednim obrokom možete obogatiti prehranu svog djeteta već od navršenih 6 mjeseci života.

Prvi koraci u prihvaćanju raznolikosti i novih okusa itekako su važni, stoga ih osvijestite i krenite zajedno sa  svojim mališanom na to nezaboravno putovanje.

Priprema

Lino Keksolino priprema se s mlijekom. U pripremljeni tanjur ulijte 2 dl prokuhanog i na 50°C ohlađenog mlijeka i umiješajte 5-6 žlica (35 g) pahuljica. Lako topljive i lako probavljive pahuljice dodavanjem tople tekućine postići će svoju punu vrijednost.

Svjež obrok ponudite svom mališanu u ugodnoj i opuštenoj atmosferi.

Izvor: lino.eu

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Napomena
Privlačnom keksu s maslacem dodani su vitamini B1, B2, B6, C, E, folna kiselina i niacin.

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0