Kompilacija dječjih pjesmica: Do-Re-Mi

Objavljeno 12.12.2012. | Dobna skupina: 0-1, 1-3, 3-7, 7+

U prodaji je nova Menartova kompilacija dječjih pjesmica namijenjenih širokom rasponu malih slušatelja – od 3 do 13 godina.

Do-re-mi je plod dugogodišnje suradnje glazbenog producenta Tonija Eterovića s dječjim zborovima, solistima, voditeljima, te autorima za djecu. Pjesme su kvalitetan kompilacijski izbor najboljih glazbenih uradaka s njihovih autorskih projekata, a mnoge poznate dječje pjesme ponovno su obrađene i osvježene s novim glazbenim aranžmanima.

Pjesme izvode renomirani dječji zborovi i talentirani mali solisti, a svaka pjesma odiše radošću i dječjim veseljem, te sadrže poučne, zabavne i poticajne tekstove.

Komplet sadrži 7 kompilacija po 10 pjesama – ukupno 70 dječjih pjesama. Na kompilaciji se nalaze poznate pjesme kao "Kad si sretan", "En ten tini", "Pliva patka preko Save" i mnoge druge.

Pjesme pjevaju djeca i zborovi – Zabočki mališani, Trešnjevački mališani, Mali Sesvećani, Marjanski tići, Klinci Ogulinci i mnogi drugi.

Jedna od sedam Do-Re-Mi kompilacija je i Božićna pod nazivom – Zaigrani Božić. Na njoj se nalaze poznate pjesme "Bijeli Božić", "Tiha noć", "Sretan Božić i Nova Godina"  te mnoge druge koje će u ovo blagdansko vrijeme sigurno razveseliti mališane, ali i one malo starije.

Ugodno slušanje djeci i roditeljima!

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing