Košarka je naš odabir

Objavljeno 03.02.2014. | Dobna skupina: 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Majka sam divnog sina Roka, odličnog prvašića, bića koje nam je centar svijeta i sreća najveća.

Od njegovog rođenja trudim se čim više vremena provoditi sa njim i uz njega, pričati mu i čitati, kretati se vani na svježem zraku i upijati čarolije prirode. Kako živimo na selu, imamo sve faktore za promociju zdravog života, uživanja u svim slikama prirode pa to koristimo maksimalno za svoje djete.

Roko je uz 6 godina vrtića također uvelike shvatio društvene i ekipne odnose, a uz oca košarkaša od prvih mjeseci života vrijeme provodi u dvorani na parketu i kao navijač na tekmama

Tako ga sada redovito otpraćujem na rekreaciju, košarkaške treninge s ocem gdje je veoma sretan i svaki put sve više ponosan na samog sebe. Smatram da fizičko zdravlje i tjelesna aktivnost uvelike utječe na djete i njegovu samu psihu i sve to rezultira odličnim uspjesima u svim segmentima života, sada i u budućnosti.

Neizmjerno sam sretna i ponosna kad vidim da moj Roko svaki put teži da ubaci više koševa, a to mu stvarno i uspijeva u svemu. A s time i ja slavim svoju osobnu pobjedu!

Autor: Kristina Rukelj

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Napomena
Napišite nam i vi svoju inspirativnu priču o tome kako podržavate svoje dijete u bavljenju sportom i osvojite bogati poklon paket P&G-a proizvoda. Pišite na e-mail adresu urednistvo@cuvarkuca.hr.

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing