Krašoljupci, pozor! Besplatne nedjeljne predstave!

Objavljeno 30.05.2014. | Dobna skupina: Još nema dijete, Prije poroda, 0-1, 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Tijekom lipnja svake nedjelje od 12,30 sati pozivamo vas da se pridružite izvedbi predstave „Životinjsko carstvo – Tko se boji straha još“, koja je nastala u suradnji sa zagrebačkim kazalištem „Tvornica lutaka“

Dragi Krašoljupci, za svu djecu i one koji se tako osjećaju, pripremili smo zabavnu avanturu na pozornici Ekoparka Krašograd u mjestu Bratina kraj Zagreba. Tijekom lipnja, svake nedjelje u 12:30 sati, pozivamo vas da se pridružite izvedbi predstave „Životinjsko carstvo – Tko se boji straha još“, koja je nastala u suradnji sa zagrebačkim kazalištem „Tvornica lutaka“. Ulazak na sve predstave je besplatan, a u slučaju kiše, one se otkazuju.

Kroz uzbudljive dogodovštine vodit će vas panda Amanda, galeb Stipe, lav Leopold,  krokodil Korko i žirafa Gracija. Uz naše ćete junake naučiti kako pobijediti strah, a kako biste naučili ovu važnu lekciju, pridružite im se u avanturi Ekoparka Krašograd.

Ekopark Krašograd razveselit će i djecu i odrasle zabavnim popratnim sadržajima pa tako možete isprobati mehaničke konjiće, penjalice i trampoline ili zaigrati nogomet, tenis i odbojku na otvorenom. Uz to, vožnja brodićem, turističkim vlakićem, vozilima za terensku vožnju ili biciklima, učinit će boravak u Ekoparku još uzbudljivijim. Nakon igre i predstave svakako ne propustite isprobati specijalitete restorana Domaćica.

Tijekom lipnja, osim likova Životinjskog carstva, ne propustite upoznati i čudesno carstvo Ekoparka Krašograd.

Sve dodatne informacije i detalje ponude izletišta potražite na www.ekopark-kras.hr.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Cijena

5

Posve besplatne predstave za djecu tijekom lipnja.

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing