Kreativni klinci - pozor sad!

Objavljeno 09.11.2016. | Dobna skupina: 1-3, 3-7, 7+

Pridružite nam se u Šestinama na radionicama za klince, upoznajte svoje vršnjakinje i vršnjake, kreativno se izrazite i sjajno zabavite!

Djeca veći dio svog vremena provode u igri. Ona im donosi užitak, jer je praćena zabavom i radošću. Igrom se potiče djetetov emocionalni razvoj i pridonosi oblikovanju djetetove ličnosti.

Vrlo je važan i pozitivan stav odraslih prema važnosti dječje igre i zato, roditelji, obratite pozornost na sljedeće - igra je zabavno sredstvo putem kojeg vaši klinci mogu puno spoznati o sebi, drugima i svijetu koji ih okružuje. Kroz igru djeca eksperimentiraju s pravim životnim ulogama i uvježbavaju različite vještine koristeći svoju maštu i kreativnost.

Igra je od posebne važnosti za dječji emocionalni, socijalni, intelektualni i fizički razvoj, jer igrajući se djeca uče bolje i sigurnije razgovarati, hodati, jesti, ophoditi se s drugima i izraziti svoje potrebe i želje. Zbog svega toga važno je da se roditelji igraju s djecom ili im omoguće sudjelovanje u igranju pod vodstvom stručnjaka/inja.

Djeca uživaju u stvaranju i kreiranju nečega, pa će u aktivnostima u kojima naprave nešto svoje rado sudjelovati, a to će pozitivno utjecati i na stvaranje bolje slike o sebi i samopoštovanja. S druge strane, na taj se način razvija njihova mašta i kreativnost.

U prostorijama MNK Šestine odnedavno se odvijaju Kreativne radionice namijenjene djeci od 3 godine, pa do školaraca. Radionice se održavaju subotom i nedjeljom od 17 do 18,30 sati, a cijena sudjelovanja je 30 kuna.

Više informacija i obavijesti o Kreativnim radionicama možete dobiti na njihovoj Facebook stranici.

Autor: Branimira Mrak

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0