Ku ku tre na Danu D

Objavljeno 13.06.2012. | Dobna skupina: Još nema dijete, Prije poroda, 0-1, 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Od 15. do 17. 6. Ku ku tre ponovno izlaže na Danu D u prostorima Stare klaonice u Heinzelovoj.

Novo izdanje festivala, od ove godine trodnevnog, bit će jednako dinamično, jednako nabijeno događanjima, jednako energično i angažirano kao i do sada. Od 15. do 17. 6. Ku ku tre ponovno izlaže u prostoru Stare klaonice u Heinzelovoj, a središte pažnje i dalje je velika regionalna izložba autora i autorica do 35 godina. Neprofitni D-sajam okuplja najbolje radove u svim područjima dizajnerskog djelovanja. Dan D zanimaju samostalne i zajedničke produkcije, komunikativni koncepti predstavljanja vlastitog rada, punokrvni realizirani projekti, kao i dobre ideje koje trebaju podršku.

Kao i prošle godine, Ku Ku Tre izlaže na prodajnom sajmu Dana D -  D-market. I ove godine očekujte predavanja inozemnih dizajnera i teoretičara dizajna, a obnavljaju se  i šire veze sa srodnim regionalnim inicijativama, fakultetima i organizacijama. Na Danu D očekujte i niz popratnih izložbi, filmske projekcije, maratonske prezentacije autora, autorica i timova, i naravno, puno zabave.

Na D-Marketu vas Ku Ku Tre časti sa 10% i više na sve izložene proizvode.

Posebnu ćemo pažnju posvetiti hrvatskim igračkama iz naše ponude: oblo, Somewhere City, Zubeki i Zečevi - little horse and baby beyus.

Program koji uključuje i mnoge radionice za djecu možete vidjeti ovdje.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

1 korisnik je označio ovu preporuku kao korisnu.

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Cijena

4

Ku ku tre sve kupce časti s 10% popusta!

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing