Lavera hidratantna krema Q10

Objavljeno 14.02.2012. | Dobna skupina: Još nema dijete, Prije poroda, 0-1, 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Krema s organskom jojobom, organskom aloe verom i koenzimom Q10.

Koenzim Q10 stimulira proizvodnju energije u stanicama kože i potiče njihovu regeneraciju. U kombinaciji sa organskim aloe vera gelom i organskim uljem jojobe kao i magnezijem te vitaminima C i E usporava starenje kože.

O liniji Lavera Basis Sensitiv

BASIS Sensitiv je prva Laverina linija koja ima iskustvo više od 20 godina na tržištu BIO kozmetike i najomiljenija je osnovna linija za organsku njegu cijele obitelji, prilagodljiva svakom tipu kože! Tko god je poželio njegovati se 100% sigurnom, prirodnom i neškodljivom kozmetikom, oduševio se širokim asortimanom proizvoda BASIS Sensitiv linije, koji obuhvaća njegu lica i tijela, higijenu tijela te njegu kose i higijenu zubi. Sada se linija pojavljuje u novom, suvremenom dizajnu, uz nadopunu inovativnim proizvodima koji sadrže koenzim Q10 za energiziranje kože, prevenciju preuranjenog starenja kože te  poticanje obnavljanja kože uz intenzivno hranjenje i hidrataciju organskim biljnim sastojcima i uljima. Sve formulacije nose certfikate prema smjernicama za prirodnu i organsku kozmetiku- NaTrue, BDIH i Vegan.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

1 korisnik je označio ovu preporuku kao korisnu.

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Napomena
Basis sensitiv linija sadrži organske biljne sastojke iz vlastite proizvodnje. Većina proizvoda ima oznaku Društva vegana te se tom oznakom garantira da nema sastojaka animalnog podrijetla. Sukladno certifikatima, ne sadrži parabene i fenoksietanol.

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing