Lino Baby keksići

Objavljeno 19.07.2014. | Dobna skupina: 0-1, 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Ukusni, lako topivi keksići po mjeri najnježnijeg dječjeg uzrasta, obogaćeni kalcijem i željezom, s 5 važnih vitamina, bez dodanih boja i konzervansa, za mališane od navršenih 6 mjeseci života.

Lako topivi Lino baby keksići idealni su za prve kašice na mlijeku već od 6. mjeseca starosti djeteta te kod uvođenja prvih većih komadića hrane. Pripremljeni su samo od najfinijih sastojaka, obogaćeni kalcijem i željezom, s 5 važnih vitamina, bez dodatka boja i konzervansa. Lino će ukusnim keksićima razveseliti mališane, a roditeljima će pomoći u pripremi prvih obroka obogaćenih neophodnim mineralima i vitaminima. Lino keksići su proizvedeni u strogo kontroliranim uvjetima i s posebnom pažnjom za zdravlje najnježnijeg dječjeg uzrasta.

Priprema

Već od 6. mjeseca starosti, keksići se papaju kao fini sastojak kašica, jer su lako topivi u mlijeku. Lino keksići i dalje prate razvoj vašeg djeteta pa će već sa godinu dana poslužiti kao prvi samostalni zalogaj, s okusom maslaca hrskav i idealan snack za držanje u malim dječjim ručicama, pod budnim okom roditelja.

U uzrastu od 6 mjeseci vaša je beba sve aktivnija. Savladava nove vještine, počinje sjediti, puzati, polako se diže na noge i usvaja nove vještine. Radoznalo je i željno podražaja. U svemu vas pokušava imitirati. Od navršenih godinu dana učite dijete kako da podigne keks i prinese ga ustima. Samostalni zalogaji neka budu uvijek uz vaš nadzor. Lino keksić nudi “learning to pick up” avanturu i potpomaže razvijanju motoričke spretnosti. Beba tog uzrasta hranom vježba korištenje svojih novih zubića ili masira iritirano zubno meso. Lino keksići su nježni, a ujedno i dovoljno tvrdi, baš po mjeri nježnog dječjeg uzrasta.

Lino je zanimljiv i onim “malo većim malima”. Kao zalogaj za marendu u školi ili vrtiću, dobra pratnja na izletima, grickalica u kinu ili za podijeliti u dobrom društvu, Lino keksić je uvijek tu, spreman da ga pojedu.

Izvor: www.lino.eu

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Ukupni dojam

5

Lino Baby keksići od najfinijih sastojaka, obogaćeni kalcijem i željezom, s 5 važnih vitamina, bez dodatka boja i konzervansa.

Čuvarkuća preporučuje

 • Lino Pillows
  Neodoljiva kombinacija okusa čokoladnih jastučića i finog…
 • Lino Lada Duo
  Lino lada duo izvrstan je kremni namaz ispunjen lješnjacima,…
 • Lino Njammy
  Radosna vijest za sve Lino ljubitelje su Njammy, totalno novi i…
 • Lino Baby flips
  Hrskav prvi snack, od najfinije kukuruzne krupice, prirodnog…
 • Lino loptice
  Nešto neobično: "biskvitni" sladoled! Uz dodatak Lino lade,…

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0