Lino čoko drink

Objavljeno 07.11.2014. | Dobna skupina: 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Za zdravi srk i čoko brk! Lino instant kakao napitak, čokoladnog je okusa te obogaćen vitaminom D i kalcijem.

Djetinjstvo posvuda miriše na čokoladu. Kremasta, zavodljiva, bogata, glatka, luksuzna i slasna čokolada čini nas sretnima i potiče maštu. Stoga ne čudi da je Lino svojim proizvodima dodao i Lino čoko drink. Taj ukusni instant kakao napitak čokoladnog okusa obogaćen je vitaminom D i kalcijem.

Lino čoko drink najbolje se dijeli s prijateljima, ali nam odgovara i kad smo sami. Već jedna čaša Lino čoko drinka u stanju je podignuti raspoloženje i popraviti dan. Pred utakmicu, važan test u školi, bitan događaj u vrtiću, dok učite, na prvom “dejtu” ili tek zato što ga volite, Lino čoko drink dobar je odabir.

Priprema

Lino čoko drink pije se kao vruć napitak za hladne dane ili osvježavajući napitak s hladnim mlijekom za toplijih dana, u milkshakeu, kao posip za palačinke premazane Lino ladom duo, kao dodatak u Lino grisu ili sa omiljenim Lino Čokolinom. A sam napitak je toliko jednostavne pripreme, u tren oka gotov i pruža nezaboravno čoko iskustvo.

Za pripremu ukusnog čoko napitka 2 žlice (15g) mrvica kakaova napitka otopi u 200 ml mlijeka.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Sigurnost

5

Obogaćen je vitaminom D i kalcijem.

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0