Lino Čokolino Fit

Objavljeno 28.06.2014. | Dobna skupina: Još nema dijete, Prije poroda, 0-1, 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Žitarice na bazi omiljenog Čokolina koje sadrže 30% manje šećera, izvor su magnezija, vlakana i 8 važnih vitamina te energije za sve sportske aktivnosti

Za sve one koji uvijek žele brže, jače, bolje i nikad se ne predaju. Usude se sanjati i ne zaustavljaju se dok san nije ostvaren. One koji vole kretanje, energiju i akciju. Teže novim iskustvima i žele pomicati granice.

Vremena je tako malo, a izazova puno! Tu dolazi Lino Čokolino Fit čiji fenomentastičan čokoladni okus privlači sve generacije, brza priprema ostavlja više slobodnog vremena, a hranjivi sastojci pružaju energiju za cjelodnevne poduhvate.

Izvor je vlakana, 8 vitamina i magnezija, koji pridonosi normalnoj funkciji mišića i smanjenju umora i iscrpljenostiLino Čokolino Fit su žitarice na bazi omiljenog Čokolina koje sadrže manje šećera (čak 30%), a daju više energije, magnezija i inulina. Idealan su obrok za aktivne sportaše, rekreativce, učenike i za one koji sve to više nisu, ali drže do pravilne prehrane i zdravlja. Lagano, funkcionalno jelo prije napornog treninga, a ujedno i obrok koji odmah vraća energiju nakon intenzivne fizičke aktivnosti.

Izvor je vlakana, 8 vitamina i magnezija, koji pridonosi normalnoj funkciji mišića i smanjenju umora i iscrpljenosti. Za dobar početak dana, užinu, poslasticu ili laganu večeru, Čokolino Fit, uvijek se podjednako rado jede i prikladan je za sve uzraste.

Izvor: lino.eu

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Napomena
30% manje šećera, a više magnezija, vitamina i inulina

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0