Lino Crunch za ekstra čokoladni okus

Objavljeno 29.05.2014. | Dobna skupina: 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Hrskave kuglice od cjelovitog zrna pšenice s okusom čokolade, bogate vitaminima, kalcijem i željezom.

Klince treba uvijek pomalo motivirati na doručak. Nekad nemaju vremena, nekad im se ne da žvakati, sljedeći put im je sve fuj. Ali što se događa kada je doručak cool i ukusan koliko i visokokvalitetan i hranjiv?

Naravno, Lino Crunch, fenomenalne kuglice od cjelovitog zrna pšenice jedu se prepunih usta i sa širokim osmijehom, a zbog njih smo spremni oprostiti doručku što se jede ujutro.

Fine hrskave žitne kuglice s ekstra čokoladnim okusom daju energiju za cjelodnevne uzbudljive aktivnosti, jednostavno se pripremaju i uvijek su tamo gdje ima i zabave. Jedu se u toplom mlijeku, ali se i grickaju “na suho” bez njega, kao ukusne slatke grickalice. Odlične u društvu, ali i kada smo sami.

Priprema

30 g Lino Crunch žitarica prelijte sa 125 ml toplog ili hladnog mlijeka, sojinog mlijeka, jogurta i sl. ovisno o ukusu i prehrambenim navikama.

Lino Crunch možete servirati i u zdjelici i jesti kao fine slatke grickalice.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Napomena
Lino sluša vaše želje i pripremio vam je cool pakiranje u vrećici, XXL veličine za cijelu obitelj! Količina fenomenalnih čokoladnih kuglica za čak 16 obroka! Dovoljno za sve!

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0