Lino Grisolino

Objavljeno 05.09.2014. | Dobna skupina: Još nema dijete, Prije poroda, 0-1, 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Kašica od fine pšenične krupice s okusom vanilije i 7 vitamina za mališane od navršenih 6 mjeseci života.

U ovom, za obitelj i mališane, vrlo uzbudljivom periodu uvođenja polukrute hrane kašica od fine  pšenične krupice odličan je odabir.

Uz mališanima neodoljiv i nježan okus griza, vitamini (B1, B2, B6, E, C, E, folna kiselina i niacin) i druge hranjive tvari iz kašice pobrinut će se za pravilan rast i razvoj nježnog dječjeg organizma. Pahuljice i toplo mlijeko savršeno su izbalansiran obrok.

Uvođenje novih namirnica u prehranu trebalo bi biti ugodno vrijeme za mamu i mališana, stoga mališana nemojte siliti da kuša polukrutu hranu i pustite da sam odluči želi li jesti ili ne. Ponudite mu istu hranu više puta tijekom dana.

Priprema

Lino Grisolino priprema se s mlijekom. Prokuhajte i ohladite na 50°C 2dl mlijeka i u njega pažljivo umiješajte 4-5 velikih žlica (20 g) pahuljica.

Kada uvodite novu hranu, uvodite jednu po jednu kako bi se mališan navikao na nove okuse. Svom djetetu uvijek nudite samo svježe obroke.

Izvor: lino.eu

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Napomena
Uz mališanima neodoljiv i nježan okus griza, vitamini (B1, B2, B6, E, C, E, folna kiselina i niacin) i druge hranjive tvari iz kašice pobrinut će se za pravilan rast i razvoj nježnog dječjeg organizma.

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

 • Lješnjak čokolino
  Kašica okusa fine čokolade i lješnjaka, bogata vitaminima,…
 • Frutolino
  Zdravo izbalansirana kašica bogatog voćnog okusa sa žitaricama,…
 • Keksolino
  Lagana i visokovrijedna kašica punog okusa finog keksa s…
 • Karamelino
  Kašica blagog okusa karamela s pšeničnom krupicom i vitaminima,…

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0