Lino Lada Duo

Objavljeno 29.03.2014. | Dobna skupina: Još nema dijete, Prije poroda, 0-1, 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Lino lada duo izvrstan je kremni namaz ispunjen lješnjacima, kakaom i mlijekom.

Posebno birani visokokvalitetni prirodni sastojci – punomasno mlijeko i najfiniji lješnjaci, daju Lino ladi raskošan prepoznatljiv okus, a donose raznovrsne vitamine i minerale. Kao potvrdu svoje izvrsnosti  Lino lada je za svoju kvalitetu dobila i priznanje Superior taste award 2010 te je svrstana u kategoriju proizvoda vrhunskog okusa i kvalitete.

“Dvobojna” Lino lada djeci daje potrebnu energiju za svakodnevne napore i izazove. Maže se na kruh, jede poslužena uz šalicu mlijeka, ili kao samostalna poslastica.

Uz pravilan odabir kruha od cjelovitog zrna i dodatak omiljene voćke, obožavani spoj lješnjaka, kakaa i mlijeka, postaje dio super zdravog i hranjivog doručka, odličan uvod u aktivan, ispunjen dan.

Priprema

Lino lada duo lako je maziv kremni namaz od lješnjaka, kakaa i mlijeka. “Crni” i “bijeli” dijelovi Lino lade duo mogu kreativno ukrasiti svaki obrok te učiniti zanimljivom čak i jednostavnu šnitu kruha.

Odlična je kao namaz za palačinke, a njome se mogu premazivati i u tren oka zgotoviti “crno-bijele” torte i kolači, oplemeniti sladoledi, kolačići itd.

Izvor: lino.eu

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Napomena
Uz pravilan odabir kruha od cjelovitog zrna i dodatak omiljene voćke, obožavani spoj lješnjaka, kakaa i mlijeka, postaje dio super zdravog i hranjivog doručka, odličan uvod u aktivan, ispunjen dan.

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0