Lino Lada Nougat

Objavljeno 27.10.2014. | Dobna skupina: Još nema dijete, Prije poroda, 0-1, 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Neodoljivog okusa lješnjaka, kojeg sadrži čak 13 posto, te fine čokolade Lino lada nougat poslastica je za cijelu obitelj: za bolje učenje, rad, rast i igru.

Kako bismo se suočili sa svakodnevnim aktivnostima i pretrpanim dnevnim rasporedom, potreban nam je ukusan i energijom vrijedan doručak kojeg u obitelji zasigurno nitko neće preskočiti: šnita kruha bogato namazana omiljenom Lino ladom nougat i čaša toplog mlijeka. U torbu još spremimo voćku i spremni smo za testove, natjecanja, treninge, jurnjavu, poslovne sastanke, igru i druge obaveze.

Priprema

Lino lada nougat lako je maziv kremni namaz. Namazana na šnitu kruha i poslužena uz čašu mlijeka čini hranjiv i ukusan doručak, a dobro ju je imati pri ruci i kada nam je potrebna energija za fizičke aktivnosti ili se samo želimo zasladiti.

Nema te slastice koju Lino lada nougat neće učiniti neodoljivo ukusnom, a na vama je da pronađete svoju omiljenu kombinaciju bilo da se radi o vašoj najdražoj torti, kolačima, palačinkama ili nekoj drugoj slastici sa vašom omiljenom Lino ladom.

Izvor: lino.eu

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Napomena
Brza energetska bomba ili slastica za cijelu obitelj.

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0