Lino Njammy

Objavljeno 14.03.2014. | Dobna skupina: Još nema dijete, Prije poroda, 0-1, 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Radosna vijest za sve Lino ljubitelje su Njammy, totalno novi i hrskavi Lino medvjedići okusa čokolade.

Njammy, kako im samo ime govori, su strašno njami i strašno cool medvjedići okusa čokolade, koji fino hrskaju u ustima i još finije rastapaju u mlijeku. Odlični su za doručak, super se hrskaju poslije ručka ili onako kradimice, u prolazu sa nogu, kao njupastične klopalice. Dobar je provod uz Lino Njammy zagarantiran, a dobar okus garantira provjerena Lino receptura. No, čini se da još nešto ovoj priči nedostaje? Naravno, to smo čuvali za kraj! Lino Njammy su izvor vitamina, željeza i kalcija, a kakao koji daje fenomentastičan čokoladan okus bogat je antioksidansima, taninima i što je najvažnije popravlja raspoloženje uzrokovano recimo testovima, ljubavnim jadima ili lošim vremenom.

Priprema

Lino Njammy ukusan i slastan obrok priprema se jednostavno i u tren oka, prije škole ili odlaska u vrtić, prije ispita, a od velikih ljubitelja čujemo da dobro sjeda i prije posla. Naravno da je i dobro došao obrok u svako drugo doba dana.

Ono najbolje je što je, bez obzira na uzrast, Lino Njammy jednostavan za pripremu. Dovoljno je u 1,5 dl (150 ml) mlijeka umiješati 5 velikih žlica (30 g) pahuljica i njam, njam, njam. Zdjelica je prazna dok si rekao Lino. Pa onda ispočetka.

Izvor: lino.eu

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Napomena
Lino Njammy su izvor vitamina, željeza i kalcija, a kakao koji daje fenomentastičan čokoladan okus bogat je antioksidansima, taninima i što je najvažnije popravlja raspoloženje uzrokovano recimo testovima, ljubavnim jadima ili lošim vremenom.

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0