Lino Rižolino

Objavljeno 28.09.2014. | Dobna skupina: 0-1

Čuvarkuća u suradnji s … Ukusna rižina kašica bogata vitaminima, željezom i bez glutena, za mališane od navršenih 6 mjeseci života.

Lino Rižolino je kašica namijenjena mališanima najnježnijeg uzrasta, već od navršenih 6 mjeseci života i samog početka dohrane. Period je to kada majke svu svoju pozornost, ljubav i strpljenje usmjeravaju prvim “polukrutim” zalogajima.

Lino Rižolino je izbalansiran, hranjiv obrok, prepun vitamina i željeza, a omogućava pravilan rast i razvoj nježnog dječjeg organizma. Privlačnog blagog okusa po volji svih mališana, bez glutena i nježan prema osjetljivom dječjem organizmu u razvoju, savršen je za prve “polučvrste” obroke.

Lino Rižolino siguran je, ukusan i hranjiv odabir, a upravo pahuljice od riže preporučuju pedijatri cijelog svijeta kao idealan početak dohrane. Jedenje Rižolino kašice uvod je u jedno od najznačajnijih životnih iskustava – samostalnog prihvaćanje hrane ustima.

Priprema

Lino Rižolino priprema se s mlijekom, a praktičan je i vrlo jednostavne pripreme, gdje god se nalazili. Mališanu u tanjur ulijte 2dl prokuhanog i na 50°C ohlađenog mlijeka i odmjerite 5 žlica (20g) pahuljica. Pahuljice Lino Rižolino umiješajte u mlijeko. Svom mališanu pripremite i ponudite uvijek svjež obrok.

Uvođenjem dohrane javlja se potreba i za dodatnom tekućinom, a najzdraviji izbor je voda ili prirodni, nezaslađeni, svježe iscijeđeni sokovi od jabuke, kruške ili mrkve.

Tekućinu djetetu ponudite iz čašice ili na žlicu, ne navikavajući ga na pijenje iz bočice.

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Sigurnost

5

Kašica bogata vitaminima, željezom i bez glutena.
Ukupni dojam

5

Lino Rižolino siguran je, ukusan i hranjiv odabir, a upravo pahuljice od riže preporučuju pedijatri cijelog svijeta kao idealan početak dohrane.

Napomena
Jedenje Rižolino kašice uvod je u jedno od najznačajnijih životnih iskustava – samostalnog prihvaćanje hrane ustima.

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0