Lino sjenilo za vruće ljetne dane

Objavljeno 05.06.2015. | Dobna skupina: 1-3, 3-7, 7+

Čuvarkuća u suradnji s … Izradite svoje sjenilo za sunce i bezbrižno uživajte u blagodatima najsunčanijeg godišnjeg doba.

Stiže ljeto, a s njim obilje sunca, igre i zabave. Lino vam je pripremio praktično i lijepo sjenilo za sunce koje, uz pomoć predložaka i malo dobre volje, možete izraditi sami ili uz pomoć odraslih i usput se dobro zabaviti!

Što vam je potrebno:

  • ispisani predlošci sjenila i ukrasnih sličica koji se nalaze na kraju ovog članka (ispis u boji)
  • kartonska kutija Lino žitarica
  • škare za papir
  • flomasteri ili bojice
  • ljepilo za papir
  • elastična traka

1.

Pisačem u boji ispišite (isprintajte) predložak sjenila te ga učvrstite pomoću kartona kutije Lino Žitarica. Predložak sjenila zalijepite na karton i pažljivo izrežite po označenoj reznoj liniji. Ne zaboravite probušiti rupe na označenim mjestima na krajevima sjenila.

 2.

Sa drugog predloška koji sadrži ukrasne sličice možete odabrati sličice u boji ili crno-bijele sličice koje možete sami obojati vašim omiljenim flomasterima ili bojicama (odabir boja prepuštamo vašoj mašti). Sličice zatim pažljivo izrežite.

 3. 

Izrezane sličice zalijepite na gornju stranu sjenila. Kad se zalijepljene sličice potpuno osuše, vaše originalno sjenilo je spremno za završni korak.

 4. 

Odrežite komad elastične trake duljine 25-30 cm. Krajeve elastične trake provucite kroz rupe na krajevima sjenila i s donje strane zavežite mali čvor koji će spriječiti da se elastična traka izvuče iz rupe.

 5. 

Sjenilo je gotovo! Sada možete bezbrižno uživati u igri i zabavi tijekom cijelog ljeta.

Lino sjenilo - predlošci

Izvor: www.lino.eu

Autor: Čuvarkuća uredništvo

Registriraj se ili se prijavi i reci nam je li ti ova preporuka bila korisna!

Čuvarkuća ocjenjuje

Na ovome se mjestu nalaze sažeci preporuka uz ocjene uredništva ili stručnjaka.

Čuvarkuća preporučuje

Pogledaj i ovo!

Čuvarkuća na Facebooku

Još iz ove kategorije

marketing

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0